Eve Online > Przedpokój
Edmund
Ezachiel:
[*]nickname: Edmund
[*]nacja: Caldari, Prospector, Scientist
[*]korporacja: Shocky industries inc, aliance ION CORE.
[*]data "urodzenia": 10-05-2003r.
[*]biografia: Urodziłem się w jakimś strasznie zadupiastym systemie w caldari space, po wykonaniu pierwszych misji ruszyłem na podbój kosmosu w moim wiernym Ibisie :coolsmiley:
W trakcie wedrowek dotarłem do low security systemu na obrzezach imperium gdzie odnalazlem bogate zloza mineralu zwanego spodumain ... niestety byli tu tez straznicy, piraci guristasow wyslali moj maly stateczek w blasku ekspodujacego reaktora na tamten swiat ... postanowilem kupic wiekszy statek i ammunicje ... po dlugich i ciazkich poszukiwaniach nie udalo mi sie znalesc nic poza bantamem i planami produkcji amunicji z antymateria ...
lepiej uzbrojony i wekwipowany wyruszylem znow w droge na wskros galaktyki ... dotarlem do terytorium wolnej juz rasy minmatarow gdzie zakochalem sie w ich statkach ... po kilkudniowym pobycie w tym rejonie juz w zupelnie nowej, szybkiej i zwrotnej fregacie klasy probe wyruszylem na zaproszenie przylaczyc sie do korporacji MASS, założyciela sojuszu Stain Empire Po bardzo długiej drodze dotarłem prawie na kraniec wszechswiata i tam zostalem przyjety w poczet pilotow korporacji. Po kilku dniach pobytu w Stain otrzymałem wiadomosc od Snauta, przylec do nas, zakladamy polski korp ... i przyleciałem ... razem z Snautem i proma innymi oosbami utowzylismy pierwszy polski korp ... po kilkunastu tygodniach kiedy nasza korporacja okrzepla i stalismy sie bardziej liczni wykozystujac stare znajomosci wkreciłem QPA do Stain aliance .. wtedy tez po raz pierwszy polecialem z kolegami z Guards na patrol, zniszczylismy wrogie statki i walczylismy w obornie naszego terytorium ... tam tez po raz pierwszy stojac na strazy gornikow w zwrotnym i szybkim krazowniku klasy stabber po raz pierwszy zobaczylem wykopany spodumain ... po wielu perypetiach, walkach, stratach, itd .. jestem w pieprzonym Stain znow .. wrr po 3 latach, tym razem po drugiej stronie frontu wobec sojuszu Stain Empire
[*]dodatkowy komentarz: 43 mil Sp, i dalej nie umiem fitować statków :2funny: [/list]
StellarSheep:
A ja moge napisac biografie tego pana ha!
Ezachiel:
--- Cytat: StellarSheep ---A ja moge napisac biografie tego pana ha!
--- Koniec cytatu ---
temu panu ju? podziekujemy ... ::)
Ezachiel:
Topic Tomash-a Kovalsky-ego uświadomił mi własnie że jutro moje 3 urodziny ... normalnie dziadek jestem :idiot2:
Yogos:
Wszytkiego najlepszego* Yogos wyciąga karnister spirytusu i zaczyna polewać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej