Eve Online > Zloty i zlociki

Zlot 2020

<< < (18/21) > >>

Monter:

--- Cytat: [P-S-H] Dasmind w Luty 18, 2020, 15:20:36 ---Byłeś na którymś ze Zlotow i widziałeś coś takiego aby miało miejsce ??

--- Koniec cytatu ---

Nie nie byłem, trochę żałuje nawet.....ale tylko troche.
Jak przyślą kogoś kto jest, nazwijmy to z innej kultury, i tam lubią sobie ą...ę.. wypić "lampkę" koniaczku do obiadu...a i owszem, to może się lekko zdziwić...... i tyle w temacie.
A tak na marginesie to kolega z ccp się z tobą nie szczypał. Masz zadanie do wykonania" ...Plany na weekend (atrakcje, prezentacje itp.)... " wymień kilka ....czekamy.

[WOH] Dasmind:

--- Cytat: Monter w Luty 18, 2020, 17:14:16 ---Nie nie byłem, trochę żałuje nawet.....ale tylko troche.
Jak przyślą kogoś kto jest, nazwijmy to z innej kultury, i tam lubią sobie ą...ę.. wypić "lampkę" koniaczku do obiadu...a i owszem, to może się lekko zdziwić...... i tyle w temacie.
A tak na marginesie to kolega z ccp się z tobą nie szczypał. Masz zadanie do wykonania" ...Plany na weekend (atrakcje, prezentacje itp.)... " wymień kilka ....czekamy.

--- Koniec cytatu ---

Co do atrakcji mam czas jeszcze, prezentacje bedą kazdego dnia

Zgudi:

--- Cytat: Monter w Luty 18, 2020, 17:14:16 ---Jak przyślą kogoś kto jest, nazwijmy to z innej kultury, i tam lubią sobie ą...ę.. wypić "lampkę" koniaczku do obiadu...a i owszem, to może się lekko zdziwić...... i tyle w temacie.
--- Koniec cytatu ---
Jak macie z tym kłopot, to niech przyślą kogoś z kultury VEGE-FIT-ABSTINENT, który zaraz po prezentacji na widok nie małej ilości kiełbachy i trunków spi***oli stamtąd niczym przerażony gracz w falconie w cloaku i nie będzie problemu czy się z nim napić czy nie napić i ile mu polać. ;)

Doom:
[admin]Zgudi czy ja, Cie juz nie prosilem, abys nie pisal w tym temacie jesli nie masz zamiaru sie pojawic na zlocie?[/admin]

[WOH] Dasmind:
bump

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej