Eve Online > Zloty i zlociki

Zlot 2020

<< < (12/21) > >>

[WOH] Dasmind:

--- Cytat: Rub Rumor w Styczeń 06, 2020, 12:30:42 ---Ja Konrad, Gosia, Hanka poniżej 4 lat i "Rub Rumor" aka Dexter czyli pies rasy Border Coli bierzemy wariant drugi. Pies szczepiony, ja nie bardzo.

--- Koniec cytatu ---

Rub Rumor  jest formularz rezerwacji wypełnij go proszę

[BWTF] IbanezM:
Kamyk prosił abym na zlocie zrobił sesję RPG.

Jeżeli się znajdzie 4-5 śmiałków to bardzo chętnie.
Będzie więcej...może zorganizujemy drugą sesję.

Do Zlotu dużo czasu, póki co systemy które obecnie prowadzę:
DnD 5e, Warhammer 4e

Może ogarnę coś specjalnego, jak czas pozwoli. ;)

o/

Doom:
+1 do WH40k (tylko który konkretnie tytuł?). Od dawna nie grałem w RPG, a jeszcze dłużej nie występowałem w roli ofia gracza
Copernicus zaliczył ciężką obsuwę z wydaniem Warhammera Fantasy, ale jeśli dotrze do mnie papierowa książka mogę zabrać na zlot, w ramach preordera dostałem pdf już, ale to nie jest coś co się wygodnie czyta na kompie wiec chwilowo jeszcze nie wiem co dokładnie robi 4 edycja (poza tym że odcinają się od abominacji z numerem)

Kamyk:
Ja nigdy nie gralem osobiście w rpg, ale oglądałem może z 200h sesji na Yt. A jako że żyjemy w erze specjalistów samokukow z Yt uważam że mam dużo doświadczenia:D

Btw Ibanez z jedną grupa której MG jest Coen nagrywa sesje i robi z nich filmiki na Yt. Polecam pooglądać ( wyrollowani)

Doom:
Sesje ktore ja widzialem na YT raczej malo mialy wspolnego z tym co ja gralem czy prowadzilem. No pozatym ze dopuszczam mozliwosc ze tak tez moze wygladac sesja RPG >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej