Forum Gry > Inne gry

Mobile

<< < (4/6) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Skaza w Październik 18, 2019, 16:24:22 ---Last Day on Earth: Survival... Posiadam w swojej kolekcji i całkiem daleko zaszedłem. Częściowo zgadzam się z Twoim zdaniem, ten tytuł to absurdalne grindowanie wszystkiego, bez końca. Przedmioty użytkowe są wyjątkowo nietrwałe i dopiero zdobycie stacji naprawczej nieco łagodzi konieczność nieustannego craftowania nowego ekwipunku. Jednak zdobycie żywności jest banalnie proste i często posiadałem więcej, niż mogłem zmagazynować - Może coś źle robisz? Z podobnych tytułów można wypróbować Stormfall: Saga of Survival oraz Grim Soul: Dark Fantasy Survival. W mojej ocenie, lepiej zapłacić za Don't Starve i bawić się tytułem pozbawionym wszelkich mikrotransakcji.

--- Koniec cytatu ---
Jak byś porównał Last Day on Earth: Survival z Stormfall: Saga of Survival oraz Grim Soul: Dark Fantasy Survival pod kątem:

1. Rozwiązań przymuszających do korzystania z płatnych itemów - (im mniej P2W tym lepiej)?
2. Sandboxowości świata gry i swobody w robieniu tego co się chce - (im większy świat tym lepiej)?
3. Systemu kraftowania przedmiotów i budowania budowli (im bardziej rozbudowane tym lepiej)?

Jak na razie Durango jest jedyną grą, która zadowala mnie wystarczająco w powyższych trzech punktach, niestety wyłączają, więc może coś innego się trafi.

Skaza:

Nie prowadziłem szczegółowych porównań i naprawdę trudno mi przedstawić rzetelną odpowiedź... Przedstawione tytuły prezentują bardzo podobne rozwiązania, co jest właściwie standardem w świecie mobilnej rozrywki - Producenci bardzo chętnie kopiują pomysły zastosowane w konkurencyjnych tytułach. Różnice dotyczą pomniejszych aspektów oraz inwazyjności sklepiku. Jeżeli chcesz pobawić się w testy, polecam emulator BlueStacks.

Zgudi:
Cóż. Sprawdzać kolejnych gierek mi się nie chce, nie mam ochoty tracić mnóstwo czasu na testowanie. Wolę leniwie poczekać na gotowe, np. na EVE Echoes o którym mało kto pisał, że jest zły.

Tloluvin:
Gdyby jeszcze EVE Echoes było powiązane z EVE

Zgudi:

--- Cytat: Tloluvin w Październik 20, 2019, 20:26:31 ---Gdyby jeszcze EVE Echoes było powiązane z EVE

--- Koniec cytatu ---
Podobno nie tylko jest powiązany ale to wręcz copy-paste. Czyli albo się mylisz albo ludzie się nie znajo.

--- Cytuj ---Grałem w Echoes (zaproszenie do closed testów) i niestety poszedł uninstall po 1 dniu. CCP zrobiło copy-paste wersji pc do mobilnej. Mamy tą samą grę tyle że na mobilce - nie tego oczekiwałem. EVE jeszcze da się ogarnąć na kompie, ale te same funkcje na mobilce spowodowały że się odbiłem od gry. Ja podziękuję.
--- Koniec cytatu ---
https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/juz-wiemy-kiedy-zagramy-w-minas-morgul-i-eve-echoes

Jak widać oczekiwania są różne, chcialbyć by eve na komórce był jak eve, ktoś inny chce by eve nie było jak eve.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej