Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Serenity 2.0

<< < (18/32) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 15:16:03 ---[...]
Mi to przypomina tchórzliwy atak na słabszego i sprawia, że mi się nie chce. A wiem, że w gsf będzie tego coraz więcej.

--- Koniec cytatu ---

A, przypomnij mi która wojna w EvE zaczęła się od bohaterskiego ataku słabszego na mocniejszy sojusz?

Ragnarok:
Sindri Egdald
Prawdą jest, że razem z ludźmi z gsf staracie się podważyć co się da, i widać, że nie jest to obiektywne.
Np. jest wpis Crushalla i później moja odp. Widzisz to i treść wpisu Crushalla jest wg. Ciebie 100% prawdą, natomiast treść mojej odp. jest 100% fałszem?
Takim zachowaniom, ze względu na brak obiektywizmu, w kontekście tego tematu z automatu można przypisać intencje obrony dobrego imienia gsf - a to rzecz sympatyków.

Na każdym kroku staracie się łapać mnie za słówka, ale w stosunku do treści wpisów ludzi gsf kompletny brak krytycyzmu, żadnych zastrzeżeń.

Podtrzymuję opinię, że "wszyscy" to za duże słowo na kilkunastu sympatyków gsf.

Veldsper:
im więcej się NC. i PL zaora tym tańsze plexy będą bo tam u nc. to dużo isk selerów i przedewszystkim botów - dla eve to dobre,
aby tego w nim nie było. Co innego dumni i uczciwi kopacze skał... którzy nie powodują dewaluacji iska :).

Ragnarok:
http://evemaps.dotlan.net/corp/movements

Zgudi:
Czyli co. Ragnarok próbuje przekonać wszystkich w płomiennych mowach aby nie nie grali źle, tzn. opuścili złe imperialistyczne gonsy i zaczęli wreszcie grać dobrze aby uratować tysiące botów w tym być może boty swoje / swoich kolegów?  :P

Ragnarok, co myślisz o tym, aby najpierw zaorać północ, precyzując zrobić im taką jesień średniowiecza czy arabską wiosnę jakiej jeszcze tam nie widzieli a potem opuścić gonsy i pójść na swoje, w sensie nie przed oraniem tylko po zaoraniu?  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej