Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Serenity 2.0

<< < (16/32) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 16:25:31 ---Zgudi, szczerze mówiąc, nie wiem Sherlocku.

Za to wiem, że każdy, kto rozważa odejście wykalkuluje sobie, jaki kierunek będzie dla niego optymalny.
Ważne, żeby wyjść z Imperium.

--- Koniec cytatu ---

Ty pierwszy, ale z forum.

Veldsper:

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 16:25:31 ---Zgudi, szczerze mówiąc, nie wiem Sherlocku.
Za to wiem, że każdy, kto rozważa odejście wykalkuluje sobie, jaki kierunek będzie dla niego optymalny.

--- Koniec cytatu ---

zaczynam mieć podejrzenia ze ty masz bardzo osobisty interes w tym - czyżby inwazja goonów doprowadziła do
załamania produkcji iska i kłopoty będą na allegro? Tymbardziej że orane rejony tak nieprawdopodobnie raciły że goonsi to daleko w tyle za tym.

Soulscream:

--- Cytat: Veldsper w Czerwiec 11, 2019, 17:45:39 ---zaczynam mieć podejrzenia ze ty masz bardzo osobisty interes w tym - czyżby inwazja goonów doprowadziła do
załamania produkcji iska i kłopoty będą na allegro? Tymbardziej że orane rejony tak nieprawdopodobnie raciły że goonsi to daleko w tyle za tym.

--- Koniec cytatu ---

O kurde, przypomniał mi się taki typ z allegro co sprzedawał 30d plexy, miał straszny ból dupy jak mu zabrali tereny do gry lub dostał bana za bocenie. Kurde nie pamiętam nicka, a tym bardziej jak go usunęli.

[SHCK] Crushall:

--- Koniec cytatu ---

Dawno takich bzdur nie słyszałem. Przeciętny nasz gracz straci wszystko przechodząc do hordy więc rozumiesz chyba że mało kto jest zainteresowany.
Gooni nie są zagrożeniem dla eve bo nijak nie możemy pokonać wszystkich. Dobra koalicja i leżymy tj wyprowadzamy się do low. Gdybyś grał dłużej to wiedziałbyś że utrzymanie odpowiednio dużego terenu też nie jest już możliwe. Tak samo jak dokonałbyś właściwej oceny sił wszystkich stron konfliktu bo tu chyba nie wiesz co piszesz. Gooni to raczej obecnie content dla wielu graczy w eve - przypomnę że od początku wojny spadło w delve ponad 1T racirek itp. To więcej niż statków pvp na froncie północnym.
Piszesz więc od rzeczy i wszyscy Ci to wytykają. Nie dociera, trudno.

Niebezpieczeństwo dla eve to pomysły na gold ammo, specjalne statki za plexy, takież boostery itp. Realne pay-to-win. I to jest prawdziwe zagrożenie z którym teraz walczymy wybierając właściwe osoby do CSM. Tu masz link do głosowania na konkretne osoby - nie tylko z goonów są to w większości znani liderzy w tym ci od was z północy. Na nich też głosujemy bo to oni wszyscy razem wzięci maja jedno zdanie na ten temat. Nie ważne czy goon, nc czy inny test. Trzeba być zalogowanym na stronie eveonline i kliknąć ten link http://bit.ly/2Mxvvmr
Chcesz zmieniać eve - tu masz właściwą drogę która w przeszłości działała.

Były gracz:
Ragnar, Twoje mieszkanie jest zagrożeniem dla Lumbricus terrestris, wykalkuluj odejście pod most, przy macku z WiFi coby było optymalnie  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej