Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Były gracz w Czerwiec 11, 2019, 13:04:05 ---napisz wprost, że szukasz taniej siły roboczej i kurwidołka dla ratowania swoich asestów...ktorych nie wywoziłeś latami
--- Koniec cytatu ---
Cośtam cośtam asset safety?
--- Cytat: Były gracz w Czerwiec 11, 2019, 13:04:05 ---adapt or die?
--- Koniec cytatu ---
To kto gra w Rocket League? :D
(Czemu forum wysyła wiadomość po naciśnięciu Alt+S? :C )
Ragnarok:
Karas, ok. Ten post i tak nie jest skierowany do ludzi, którzy są poza Imperium, chyba, że do tych którzy rozważają dołączenie do Imperium.
Mittani ma ogromny autorytet, o czym napisałeś, ma również oddanie memberów, którzy są w tym od dawna, o czym pisali Veldsper i Crushall, to normalne, to w końcu ich gamingowe dzieło życia.
Jednak jest niewielka szansa, że nawet ktoś ze starszych goonów pomyśli, to jest nudne, to za mało, odchodzę, zakładam swój korp poza itp.
Ale przede wszystkim chodzi o to, że nadal sporo nowych dołącza do Karmy, a moim zdaniem dla większej równowagi i kontentu powinni iść na drugą stronę, czyli do sojuszy, które (jeszcze) są niezależne od gsf.
Jeśli chodzi o mnie, to co chciałem powiedzieć jest już i tak w pierwszym poście. Teraz zmierzamy już raczej w kierunku takiej pisaniny, kto kogo złapie za słówko.
Nie jestem tym zainteresowany.
Jeśli ktoś zrozumie to, o czym napisałem, cieszę się, trzymam kciuki.
Jeśli nie - szkoda.
Każdy gra jak lubi.
Zgudi:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 13:48:01 ---Jeśli ktoś zrozumie to, o czym napisałem, cieszę się, trzymam kciuki.
--- Koniec cytatu ---
No chyba ponad połowa tu piszących rozumie - tak sądzę. Załóżmy z góry, że wszyscy się zgadzamy, tzn. że goonsy to rak, trzeba ich osłabić, gdzieś sobie pójść i robić coś innego. Odpowiedz na moje pytanie dwa posty wyżej jaki masz na to pomysł, który UWAGA: ma realną szansę powodzenia tak co najmniej w 70 procentach. :)
Wszyscy czekamy, bo tego jeszcze nie ma w Twoim poście. :)
Ragnarok:
Zgudi, przede wszystkim: dla mnie powodzeniem jest każda osoba, która odejdzie z Imperium i pójdzie do niezależnych od Imperium sojuszy.
To jest mój cel i przesłanie tego posta.
Natomiast, jeśli znowu masz na myśli nowy sojusz PL - pogadajmy w odpowiednim wątku, jeśli masz na to ochotę i jesteś zainteresowany tym, co ja myślę.
Jeśli tak - proszę wklej tutaj linka.
[BU FU] Karas:
Ragnar, hehe też bym chciał aby null był inny. Aby był zasiedlony przez małe grupy które regularnie się tłuką, które zawsze odpowiedzą, wystawią kontrę i wogóle, będzie ciekawie i kolorowo. Że nie trzeba zapierdalać po 40jumpów przez całe regiony obsadzone jedynie przez boty aby jedynie co dostać to ddkiem z tytka.
Ale jak jest, każdy widzi.
Ja jedynie co mogę zrobić, bo pchać powoli swój własny podrdzewiały wózek w małej ale zwartej grupie internetowych kolegów i próbować znaleźć w tym wszystkim choć trochę funu dla siebie. Krzyki i płacze po forach o opamiętanie się nic nie pomogą, a na pewno nic nie zmienią. Bo większość nie chce takiej zmiany.
Co Ty robisz, aby poprawić kondycje gry? podpowiem, że nie o farme krzyżyków chodzi.
Takich grup jak nasza, w jest kilka, wszyscy borykają się z podobnymi problemami. Większość nie chce aby ta gra była inna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej