Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
Ragnarok:
Zgudi.
Nie widzę sensu, żebyś w kółko próbował mnie przekonać, jak to trudne.
Jesteś w gsf & pets?
Nie? Cieszę się.
Tak? Proponuję odejść i przenieść się gdzie indziej.
[BWTF] Savannah Kado:
Aha. Czyli kolega to zwykły szpion lub alt ... W sumie czego się spodziewać.
Zgudi:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 10, 2019, 21:39:50 ---Zgudi.
Nie widzę sensu, żebyś w kółko próbował mnie przekonać, jak to trudne.
Jesteś w gsf & pets?
Nie? Cieszę się.
Tak? Proponuję odejść i przenieść się gdzie indziej.
--- Koniec cytatu ---
To jest gra. Ludzie w nią grają dla przyjemności po pracy, a nie po to żeby w pojedynkę robić sobie straty i żegnać się z kolegami na TS dla idei "bo chcę lepiej dla innych i dla samej gry". :) Dlatego uważam, że pisanie "odejdź sam z Imperium" czytaj "poświęć się dla innych" jest bez sensu.
[SHCK] Crushall:
--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 10, 2019, 21:30:55 ---O kurde... "powinien zacząć od siebie, czyli odejść"... Tak świat tej gry nigdy nie działał i nigdy działać nie będzie. Dopóki nie znajdzie się ktoś kto zacznie działać, dowodzić i myśleć za resztę gdzie to co robi jest dużo fajniejsze niż to co robią inni żeby mieli powód aby "odejść z Imperium" to NIC się nie ruszy. Już mi się nie chce tego tłumaczyć. :)
--- Koniec cytatu ---
@Zgudi: Nie sposób sie nie zgodzić. Forumpisarzy zawsze jest dostatek od roboty nie ma nikogo.
@Ragnarok: ziiiieeeewwwww. Wiem że pali się wam w PH ziemia ale to jest żałosne. Chcesz to chodż do nas na ts - wytłumaczysz graczom że maja iść do hordy. Oni Ci wytłumaczą co sądzą o Twoim pomyśle. Pogadasz z pierwszą setką ludzi to Ci przejdzie lub zrozumiesz o czym Ty bełkoczesz.
Ragnarok:
Crushall, na hordzie Eve się nie kończy i ja to wiem.
Temat nie ma związku z hordą, większość forumowiczów robi aluzje, a ja naprawdę myślę, że północ to bardzo niepewna opcja i zabawa na własne ryzyko.
Chociaż faktem jest, że cała ta wojna irytuje mnie na tyle, że ja osobiście wolę być w hordzie niż w gsf.
Nie mam motywacji do ataku na zdecydowanie słabszych, mam motywację, żeby próbować pomagać słabszym.
Jeśli to jest żałosne, to trudno, co zrobić.
Jest minimalna szansa, że masz rację, wszystko ze strony gsf jest cool i ogólnie robicie dobrą robotę dla Eve, a ja piszę głupoty, chciałbym, żeby tak było, ale nie wydaje mi się.
Jeśli uważasz, że tak bardzo się mylę, proszę napisz chociaż w jednym zdaniu, dlaczego Wasza praca buduje a nie niszczy Eve - może w prosty sposób sprawisz, że nie tylko ja, ale każdy kto tu zajrzy zrozumie o co w tym chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej