Eve Online > Przedpokój

Witam ponownie

<< < (4/8) > >>

Isengrim:

--- Cytat: [SHCK] Crushall w Maj 14, 2019, 01:51:52 ---Gdyby nie było szans na walkę to nikt by się nie ruszył. Musieliście przegapić co było ostatnim razem: https://www.youtube.com/watch?v=ZEq8J2l7qGA :P
https://www.pcgamer.com/the-biggest-battle-in-eve-onlines-entire-history-is-happening-right-now-and-you-can-watch/

--- Koniec cytatu ---

Właśnie nie przegapiliśmy i dlatego masz to:

https://www.reddit.com/r/Eve/comments/box7r1/pl_nc_are_starting_to_evacuate_tribute_vinny_d/

Udanej zabawy.

[BU FU] Karas:
Zawsze dostaje banana na ryju, jak czytam gdy f1 monkeys prężą muskuły na forach, jak to będą w glori i chwale rozjeżdżać przeciwnika.
crucial tylko qrwa paplinku nie zapomnij kliknac, bo trzeba bedzie placic kary za brak partycypacji.

powodzenia i hf. lol....

[SHCK] Crushall:
Cóż, kolega pytał co nowego to napisałem.
Struktury odanchorowuja się 7 dni wiec zobaczymy. W tydzień dolecimy a ref resetuje timer.  Zostawili statki pvp wiec jednak coś będzie. Wiesz to uczucie bycia primary kiedy cała flota ciągnie cię za uszy byś nie spadł jest bezcenne. Ostatnio byłem pod wrażeniem jakie pięrd...cie ma Nckowy Keepstar. Nie spadłem ale mało brakowało.
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa. Wpadnijcie kiedyś do nas w odwiedziny.
Ps. Ciekawostka: w życiu papa żadnego nie klikałem ale będę ich wypatrywał :) o karach do płacenia tez nie słyszałem może tak jest w jakiś innych postcovenowych korpach. To współczuje graczom.

Deaell Portt:

--- Cytat: [SHCK] Crushall w Maj 16, 2019, 15:21:32 ---Cóż, kolega pytał co nowego to napisałem.
Struktury odanchorowuja się 7 dni wiec zobaczymy. W tydzień dolecimy a ref resetuje timer.  Zostawili statki pvp wiec jednak coś będzie. Wiesz to uczucie bycia primary kiedy cała flota ciągnie cię za uszy byś nie spadł jest bezcenne. Ostatnio byłem pod wrażeniem jakie pięrd...cie ma Nckowy Keepstar. Nie spadłem ale mało brakowało.
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa. Wpadnijcie kiedyś do nas w odwiedziny.
Ps. Ciekawostka: w życiu papa żadnego nie klikałem ale będę ich wypatrywał :) o karach do płacenia tez nie słyszałem może tak jest w jakiś innych postcovenowych korpach. To współczuje graczom.

--- Koniec cytatu ---
Grasz w najwiekszym blobie w tej grze. Jestes w tym ally nawet nie srubka. A wypisujesz tutaj pierdoly jakbys byl jakims marshalem. Super, ze szczyt twoich doznan w evce to dostawanie repek od logi/capsow logi . Filozofia lata f1 warriora jest mega trudna.
Warp/anchor/f1/jump przez jb/portal tytka.

[BU FU] Karas:
to ze goowniaki, obecnie sa najwieksza sila, raczej nie ma nikt watpliwosci. Ale wypisywanie wyniosłych bzdur, faktycznie jest po prostu infantylne. bo macie wszystkiego po kilkadziesiąt razy więcej i NI CHUJA nie będzie to równa walka. qrwa jaka walka: ] oranie struktur. nic poza tym, tylko po to aby zainstalowac jeszcze wiecej swoich rentierów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej