Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[WILD5] Sindri Egdald:
Troche tym ze w tej swojej super silnej grupie z duzymi zabawkami jesteś nikim, ot taka śrubka z guwna w wielkiej machinie której straty nie zauważy nikt.
równie dobrze mozesz isc do sklepu z pucharami i kupić sobie puchar najlepszego kogo tam chcesz i chwalic sie jaki to super jesteś, taka sama partycypacja
Veldsper:
strzelając w 5 czy 8 do 1 czy 2ch statków na bramie w low jesteś za to kimś?
Filip Bonn:
--- Cytat: Veldsper w Styczeń 31, 2019, 03:05:19 ---strzelając w 5 czy 8 do 1 czy 2ch statków na bramie w low jesteś za to kimś?
--- Koniec cytatu ---
Azbu latał solo
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: Azbuga w Styczeń 30, 2019, 17:25:37 ---Witam wszystkich :)
Tak się wtrącę mimo że nie gram. Mnie zawsze zadziwiało i nadal zadziwia dążenie ludzi do dołączania do silnych grup i cieszenia się jacy to "jesteśmy potężni". Przyczepiło się gówno do okrętu i krzyczy płyniemy! Ot ludzka natura... tak sobie zerkam czasem na centralę i widzę coraz mniej zabawy dla małych ekip. Wszyscy tylko o wielkich bitwach i kto ile tytanów ma. Mnie zadziwia że komukolwiek się chce dołączyć do bitwy jako numerek od którego absolutnie nic nie zależy. A pomysły na "wielki polski aliance i pokazmy jacy to polacy są wspaniali" są aż pocieszne. Zrobić kolejny powerblock ale PL! Taki lokalny patriotyzm. Bo właściwie dlaczego? Po co to komukolwiek? Co za różnica z jakim tagiem lecisz jak masz wcisnąć f1 i potem mówić "ale im pokazaliśmy "? Swoją drogą podziwiam że wam się panowie jeszcze nie znudziło.
--- Koniec cytatu ---
Grałeś tyle lat i nadal nie rozumiesz innych play style.
Eve to pełna gama stylów gry rozciągających się od arcade do strategy.
Dla mnie eve to ekstremalnie rozbudowana gra strategiczno/taktyczna z olbrzymim naciskiem na ekonomię.
Dlaczego jestem w dużym ally:
- jestem F1 puszerem;
- lubię industrialkę na X kont;
- lubię eve Lore;
- lubię duże statki
- nie lubię spuszczać randomowym górnikom i raciarzom wpierdol kiedy mają gacie opuszczone do kostek.
Ulf Nitjsefni:
Niby troll bait, niby gunwo, a centrala jakby żywsza...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej