Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (11/70) > >>

mkx:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Styczeń 30, 2019, 15:20:48 ---ale w c0venie była punktacja, miesięczne podsumowania, plexy za różne rodzaje zaangażowania, więc chyba nie było tak źle ? Przynajmniej za moich czasów.

--- Koniec cytatu ---

nie dla wszystkich
-nie było kto ile veldesparu wykopał
- kto ile razy był na mining opie
- ile razy udało się olać cta
- top 1 miner miesiąca

teraz po latach widzę o czym crushal mówi i zaczyna do mnie docierać jak oni byli źle i nierówno  traktowani :( .

Soulscream:
O kurde Venzona wywołałem do tablicy hehe. Kurde brakuje jeszcze tu tego naczelnego zaklinacza rzeczywistości z BUFU, szkoda że nie pamiętam jego nicka.

Zgudi:

--- Cytat: Venzon 2003 w Styczeń 30, 2019, 17:49:50 ---Muszę ostrzec wszystkich śmiałków, ze supercaps w hangarze będzie tylko przeszkadzał w wyrwaniu fajnej panny ^^ - myślę, że dopiero jakiś czas po ślubie możecie powoli przygotowywać żonę na prawdę o kosmicznych stateczkach dla dzieci...

--- Koniec cytatu ---
A co jeśli ktoś nie ma supercapsa w hangarze i panny?

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 30, 2019, 20:28:11 ---A co jeśli ktoś nie ma supercapsa w hangarze i panny?

--- Koniec cytatu ---

Zawsze zostaje Ci roksa.pl .

Veldsper:

--- Cytat: Azbuga w Styczeń 30, 2019, 17:25:37 ---Witam wszystkich  :)
Tak się wtrącę mimo że nie gram. Mnie zawsze zadziwiało i nadal zadziwia dążenie ludzi do dołączania do silnych grup i cieszenia się jacy to "jesteśmy potężni".

--- Koniec cytatu ---

;D a czym się to różni od gankowania biednych ludzi na bramie jako pirat na lowseku? skala większa, liczby większe i zabawki cenniejsze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej