Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
Veldsper:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Styczeń 30, 2019, 12:03:16 ---Mylisz sie.
...
goowinakowo to ally dla ludzi z ambicjami do gryzienia gruzu z browarkiem w reku, ktorzy sa zmeczeni zyciem i oczekiwaniami latwego i prostego spelnienia podstawowych potrzeb fizjologicznych, za pomoca gruzu i krzyzykow. Dlatego ciesza mnie takie alternatywy jak Plebs, czy chlopaki w WH, moze i biednie ale wlasna droga i najwazniejsze, ze szczesliwi, tak jak my w therze
--- Koniec cytatu ---
Wyrażam swoje zdanie, podobnie jak Ty, pewno, że duże ally to emerytura, ale my wszyscy jesteśmy już starzy, często nalataliśmy się już, naślęczeliśmy itd, kobity, dzieci, problemy itd, zresztą sam o tym pisałeś, tylko niebardzo rozumiem czemu tyle agresji w tobie ;)
[BU FU] Karas:
rola lokalnego dresa wpierdol dac, moge dac. zobowiazuje.
Soulscream:
--- Cytat: [SHCK] Crushall w Styczeń 30, 2019, 14:34:06 ---W goonach lubię właśnie to ze jak robisz coś dla innych to czesto słyszysz szczere podziękowania czy to ze strony zwykłych randomowych graczy czy nawet osobiście Mitanniego. Tu jakoś potrafią docenić pracowitość i przy takim traktowaniu chce się pomagać.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego mówiłem, Goonswarm gra dla siebie, gra by mieć fun. Zapłacie te 10 dolców na lowtaxa i zobaczcie jak funkcjonuje forum na SA. Jakie to skupisko fajnych ludzi.
--- Cytat: [BU FU] Karas w Styczeń 30, 2019, 16:20:47 ---rola lokalnego dresa wpierdol dac, moge dac. zobowiazuje.
--- Koniec cytatu ---
Akurat Tobie piwo bym postawił i ten obraz kompletnie mi do Ciebie nie pasuje lel.
Azbuga:
Witam wszystkich :)
Tak się wtrącę mimo że nie gram. Mnie zawsze zadziwiało i nadal zadziwia dążenie ludzi do dołączania do silnych grup i cieszenia się jacy to "jesteśmy potężni". Przyczepiło się gówno do okrętu i krzyczy płyniemy! Ot ludzka natura... tak sobie zerkam czasem na centralę i widzę coraz mniej zabawy dla małych ekip. Wszyscy tylko o wielkich bitwach i kto ile tytanów ma. Mnie zadziwia że komukolwiek się chce dołączyć do bitwy jako numerek od którego absolutnie nic nie zależy. A pomysły na "wielki polski aliance i pokazmy jacy to polacy są wspaniali" są aż pocieszne. Zrobić kolejny powerblock ale PL! Taki lokalny patriotyzm. Bo właściwie dlaczego? Po co to komukolwiek? Co za różnica z jakim tagiem lecisz jak masz wcisnąć f1 i potem mówić "ale im pokazaliśmy "? Swoją drogą podziwiam że wam się panowie jeszcze nie znudziło.
Venzon 2003:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 30, 2019, 14:08:46 ---Venzon rwał na tytana, chociaż nie wiem czy był wystrzał z Doomsdaya w tym przypadku.
--- Koniec cytatu ---
Muszę ostrzec wszystkich śmiałków, ze supercaps w hangarze będzie tylko przeszkadzał w wyrwaniu fajnej panny ^^ - myślę, że dopiero jakiś czas po ślubie możecie powoli przygotowywać żonę na prawdę o kosmicznych stateczkach dla dzieci...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej