Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Luty 13, 2019, 18:07:25 ---Solo/smallgang Levi lowsec pvp: https://www.youtube.com/watch?v=A2W9KGVMNFk (drogie Snuffed Out, nie bić proszę, to dobre ludzie są mimo że USTZ ;) ).
--- Koniec cytatu ---
My kogoś bić? Gdzie tam, my przecież jesteśmy minerami. Kopiemy moony w low i to tyle
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Luty 13, 2019, 18:07:25 ---PS. Przepraszam Snuffed Out za nazwanie was Snuff Box kilka stron wcześniej, dopiero niedawno ogarnąłem że Snuff Box to corp w Boys Love i wyznawcy kultu Elo. Jeśli obraziłem, to niechcąco. :)
--- Koniec cytatu ---
Przyzwyczailiśmy się już, że ludzie mówią naprzemiennie :p
Isengrim:
--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 13, 2019, 14:30:21 ---
TIL snuff to superblob. :v Chyba nie bardzo wiesz co oznacza to pojęcie :v
--- Koniec cytatu ---
Dude, byłem w skillu, nie czytałeś co DRF a potem Tri. pisało o naszym superblobie? :D
Oczywiście, że jesteście częścią szeroko pojętego bloba, od kiedy sprzedaliście się Goonom. :P
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Isengrim w Luty 14, 2019, 16:54:23 ---od kiedy sprzedaliście się Goonom. :P
--- Koniec cytatu ---
Rozwiń, pierwsze słyszę :v
Veldsper:
--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 13, 2019, 01:46:46 ---Debilny pomysł. Trzeba być naprawdę oderwanym od realiów gry, żeby tak pisać. No chyba, że trollujesz - w takim razie dałem się złapać, szacun.
Może jeszcze subcapom zablokujmy możliwość poruszania się między systemami. Żeby tylko capsle mogły skakać między nimi.
Pomysł z flotą po prostu 10/10. Otwierasz parę flot dla każdego cyno oddzielną i zmieniasz je. Mastermind at work.
Kto cię złapie na anomalce? Typy o których piszą na intel channelu, gdy tylko pojawią się w regionie? Czy może bridgujące bombery? A nie, bo przecież nic nie złapią, skoro typ, na którego chcą dropić po prostu zabije tackla w tym czasie, albo odslowboatuje od uziemionego cyno i sobie odleci. ALBO UWAGA - odpali swoje cyno zaraz jak tylko dostanie tackla i na spokojnie wskoczy sobie na mumble/ts/sowępocztową i poprosi kolegów, żeby poczekali 5 minut. No a rurki to już w ogóle. Nawet napiszę na szybko poradnik
Jak nie umrzyć według Najtblu:
1. Nie miej downa
2. Popatrz czy pojawił się wróg.
3. Jeśli wróg cię nie złapał, to odleć. <- brawo przeżyłeś
4. Jeśli zostałeś złapany, sprawdź czy wróg odpalił cyno.
5. Jeśli cyno zostało odpalone, to dołącz do floty i wejdź na komunikator
6. Powiedz, że widzicie się za 10 minut na pasku
7. Idź do kuchni zrobić sobie kanapki plus herbatkę
8. Wróć po paru minutach, sprawdź czy wróg już wskoczył.
9. Poczekaj aż dojadą ci do struktury.
--- Koniec cytatu ---
właśnie zginołeś mądralo bo w tym czasie postawili ci cyno inhibitor.
weź.. najpierw polataj trochę potem pisz poradniki...
Day Ones:
????????????????????????
Inhib nie odlacza aktywnego cyno.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej