Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (50/70) > >>

Isengrim:
Fajnie Herezja że trzymasz formę jak w przeszłości i pouczasz ludzi grających w tę grę nie grając w nią od (co najmniej) 5 lat. :D

Oczywiście że najtblu i koledzy piszą z perspektywy superbloba i także nie są w 100% obiektywni, oprócz tego wprowadzają tu redditowo-chanowy sposób dyskusji najwyraźniej infekujący B B C i inne bloberskiej sojusze, ale jak ktoś gra w tę grę, to powinien być mniej więcej do tego przyzwyczajony, wystarczy wlecieć do dowolnego systemu zamieszkałego przez TAPI, nie mówiąc o starciach z takimi kretynami jak TISHU.

Ale wszelkie rozwiązania zmierzające do tego, żeby wykastrować capitale do poziomu uzbrojonych frachtowców są absurdalne i z perspektywy gry nie mają sensu. Ludzie chcą walczyć capitalami, nawet jeśli nie żyją w blobie i lubią też small gang warfare.

Tak naprawdę były już rozwiązania, które uniemożliwiały tytanom i superom skuteczne masakrowanie small gangów (nerf trackingu tytanów na przykład) i do tych rozwiązań moim zdaniem można byłoby wrócić. Bardzo prostą i skuteczną zmianą byłoby zbuffowanie Cyno Inhibitora, tak żeby dawał się go repić oraz żeby dało się go postawić na bramie lub pod stacją (skoro cyno można, to czemu nie inhibitor?). Nie chodzi o to, żeby w 10 bomberów można było bez problemu zabić Nyxa, ale o to, żeby łapiąc wrogą Gilę można było zabezpieczyć się przed natychmiastowym wskokiem 10 FAXów.

Zwiadowcza Szczaua:
Czemu wy wszyscy macie uzbrojonego dałna...
nie pozdrawiam

Zgudi:

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 13, 2019, 01:29:15 ---Jakieś dane na temat tego ilu aktywnie grających forumowiczów jest za. a ilu przeciw? Czy może przeprowadzane przez Główny Urząd Statystyk z Dupy?

--- Koniec cytatu ---
Nie ma. Ale jeśli chcesz zrobimy ankietę. 1 pytanie o mechanikę kapitali i 5-10 możliwych rozwiązań co ludzie mogą chcieć. Jednak jeśli chcesz bawić się w ankiety musiałbyś mi pomóc w ułożeniu tych odpowiedzi, bo ja na pewno wiele pominę.

--- Cytuj ---jak by to było gdyby każdy miał 100 mln isków jak ja i zaczynał od zera wtedy to by się grało
--- Koniec cytatu ---
Zabrać wszystkim ISK i rozdać po równo! Zabrać wszystkim SP i rozdać po równo!  ;D ;D

Co do "uzbrojonego dałna", niedawno policjanci zastrzelili 20 latka z zespołem downa uzbrojonego w pistolet zabawkę, ale co to ma wspólnego z centralą?

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 13, 2019, 12:01:54 ---ps. @Nightblue bzdury gadasz, że aż w oczy kole. Już ja widzę, jak ktoś przenosi kilkaset osób między flotami aby oszczędzić 5 min ];) Brednie piszesz człowieczku.

--- Koniec cytatu ---

To podaj jakiś argument na bzdury. Bo jak na razie wszystko co piszesz to takie pierdolenie typa oderwanego od gry. Z chęcią zobaczę twoją ostatnią aktywność w EVE, bo jeśli jest równa aktywności "Herezji" no to w dupie byłeś i gówno widziałeś. :v

--- Cytat: Isengrim w Luty 13, 2019, 12:15:33 ---Oczywiście że najtblu i koledzy piszą z perspektywy superbloba

--- Koniec cytatu ---

TIL snuff to superblob. :v Chyba nie bardzo wiesz co oznacza to pojęcie :v

--- Cytat: Zgudi w Luty 13, 2019, 13:37:15 ---Nie ma. Ale jeśli chcesz zrobimy ankietę. 1 pytanie o mechanikę kapitali i 5-10 możliwych rozwiązań co ludzie mogą chcieć. Jednak jeśli chcesz bawić się w ankiety musiałbyś mi pomóc w ułożeniu tych odpowiedzi, bo ja na pewno wiele pominę.

--- Koniec cytatu ---

No ale nie zrobisz takiej ankiety, bo tu się takie retardy jak Herezja wypowiadają, co nie grają od kilku lat. Weź i stwierdź czyje głosy potem mają jakąś wartość.

[VIDE] Herezja:
Grać nie gram od lat ale nie oznacza to, że automatycznie mam bana na wypowiedzi jak sugeruje to kolega Isengrim-us.
Na marginesie Ty także się nie zmieniłeś bo zawsze szukasz w oku innych drzazgi a we własnym nie widzisz belki.

A aby nie było poza tematem.
To już jak kończyłem grę w EVE to mechanika superblobów nabierała rozpędu i pamiętam, że ludzie wieszczyli chiński serwer.
Ciekawi mnie co z tego wieszczenia wyszło?
Nostradamus-ów mieliśmy masę?

Skirmisze mi się podobają a nie spędy bydła i lagi lub tidi gdzie czujesz się jak byś nie grał w grę a pływał w co najmniej syropie.

ps. Kilka razy chciałem wrócić do eve ale jak widzę Wasze wypowiedzi i ukazuje mi się chiński serwer to od razu odechciewa mi się wydawać pieniądze.

EOT ode mnie bo znów ktoś mi zarzuci wymądrzanie się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej