Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (29/70) > >>

[BCPM] Zikko Zinn:
tyle, że zwykły member nie widzi ile FC sie musi narobić dla contenu. Dlatego Asm tak to przedstawił.

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: Veldsper w Luty 02, 2019, 23:51:12 ---spoko rozumiem - choć ja to tylko casualowo gram a to co opisałeś to jest jak kopanie rowów w upale bez wody w znoju - dziękuję za wyjaśnienie bo bym nie wpadł że można w ten sposób grać. Widać eve nie ma granic  :)

--- Koniec cytatu ---

Wbrew pozorom to właśnie ma pomóc w tym, żeby oszczędzić niepotrzebnego wysiłku. W zeszłym roku zrobiliśmy sobie corpem dwutygodniowy wypad black opami do wrogich renterlandów - każdy z nas miał alta, który może latać black opem, połowa ludzi do tego ma osobne hunter alty, więc siedzenie wylogowanym gdzieś tam we wrogiej przestrzeni przez nawet kilka dni nie znaczyło, że nie mieliśmy jak latać na sojuszowe/koalicyjne floty, a dodatkowo oszczędzało nam każdorazowego spędzania 2-3h żeby dotrzeć tam i z powrotem. Podobnie z cap/supercap altami - po co męczyć się, dolatywać, przesiadać, zmieniać klona itd. skoro można zalogować dedykowaną postać i być gotowym dołączyć do zabawy od razu?

@Zikko: to, że content creatorzy (FC/FC support) to robią to poniekąd oczywistość, jak masz grupę w której większość memberów jest podobnie przygotowana, można w naprawdę niewiele osób robić ciekawe rzeczy, jak np. ubić Vendettę mając 4 osoby online. ;) Zdaję sobie sprawę, że to nie jest podejście do gry do zaakceptowania przez każdego, ale hej, po to właśnie są różne corpy, różne grupy i różne style gry, każdy znajdzie coś dla siebie.

Tloluvin:

--- Cytat: mkx w Luty 02, 2019, 13:44:53 ---Od zabijania i obrażania jestem JA , btw pozdrów grażynę i dzieci też.

--- Koniec cytatu ---

Jaką grażynę i dzieci?
Nie cytowałem całości Twojego posta bo to bez sensu. Zacząłem się za to zastanawiać co jest przyczyną tego, że jak napisałem, że Coven nie był nawet w części tak popularny jak mógł by być to już druga osoba się na mnie rzuca i obwinia za całe zło tego świata. I kolejny raz raz ktoś lepiej niż ja wie o czym myślę i dlaczego. To efekt jakiejś Waszej traumy? Czy może po prostu cecha wspólna osób związanych z Covenem? Pytam bo 2 osoby to za mało by samemu wyciągnąć wniosek o całości.
Zresztą tak na prawdę to bez znaczenia, a tu najwyraźniej zaraz się okaże, że to moja wina, że Covenu już nie ma.

Jakby kiedyś zainteresowało Was dlaczego uważam tak jak uważam to można by zastanowić się czy warto o tym porozmawiać. Jeżeli jednak chcecie kręcić kolejną gównoburzę to proszę o nie mieszanie mnie do tego i nie obwiniajce za wypowiedzi innych osób.

mkx:
A ty debilem jesteś ?  czy bawisz się w ciuciubabke ? - bez obrażania Ciebie pytam bo różni się ludzie zdarzają.
Pitolisz o tym jakie to masz dośw wyrobione na przestrzeni lat. Więc pytam gdzie byłeś i gdzie to twoje dośw budowane ? Nie potrafisz odpowiedzieć ?
W  takim razie w dupie mam co uważasz i z pewnością nie warto z Tobą rozmawiać skoro kolejna osoba pyta o twoje "dośw" a Ty jak zryty żul dalej się gapisz w ścianę z otwartą gębą i nie kminisz o czym gadka .

Zgudi:

--- Cytat: Tloluvin w Luty 03, 2019, 12:24:18 ---Jaką grażynę i dzieci?
Nie cytowałem całości Twojego posta bo to bez sensu. Zacząłem się za to zastanawiać co jest przyczyną tego, że jak napisałem, że Coven nie był nawet w części tak popularny jak mógł by być to już druga osoba się na mnie rzuca i obwinia za całe zło tego świata. I kolejny raz raz ktoś lepiej niż ja wie o czym myślę i dlaczego. To efekt jakiejś Waszej traumy? Czy może po prostu cecha wspólna osób związanych z Covenem? Pytam bo 2 osoby to za mało by samemu wyciągnąć wniosek o całości.
Zresztą tak na prawdę to bez znaczenia, a tu najwyraźniej zaraz się okaże, że to moja wina, że Covenu już nie ma.

Jakby kiedyś zainteresowało Was dlaczego uważam tak jak uważam to można by zastanowić się czy warto o tym porozmawiać. Jeżeli jednak chcecie kręcić kolejną gównoburzę to proszę o nie mieszanie mnie do tego i nie obwiniajce za wypowiedzi innych osób.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: mkx w Luty 03, 2019, 12:45:05 ---A ty debilem jesteś ?  czy bawisz się w ciuciubabke ? - bez obrażania Ciebie pytam bo różni się ludzie zdarzają.
Pitolisz o tym jakie to masz dośw wyrobione na przestrzeni lat. Więc pytam gdzie byłeś i gdzie to twoje dośw budowane ? Nie potrafisz odpowiedzieć ?
W  takim razie w dupie mam co uważasz i z pewnością nie warto z Tobą rozmawiać skoro kolejna osoba pyta o twoje "dośw" a Ty jak zryty żul dalej się gapisz w ścianę z otwartą gębą i nie kminisz o czym gadka .

--- Koniec cytatu ---

Wasza sprzeczka trochę przypomina mi tę scenę:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej