Eve Online > Dyskusje ogólne

Wódafracht - niedziela 18:00

<< < (3/4) > >>

Veldsper:
Jak tam wódka panie dla tych pana kolegów? Dowiózł pan razem z mięsem armatnim w postaci floty polskich niedobitków, aby podnieść morale hordy i pandemików i aby coś wreszcie zabili? bo tylko są orani orani, ziemie już wynajmują u innych aby racić - patologia i tandeta...

[BU FU] Karas:

--- Cytat: Doom w Grudzień 11, 2018, 22:02:16 ---Jak ktorys kolejny raz dostalismy na pysk bloba w takim stylu ze polowa floty dostala frez a ekran zacza sie rusza. W klonowni to organizatorzy odpuscili sobbie dalsze eventy na czas nieokreslony

--- Koniec cytatu ---

Witamy w swiecie small gang pew pew. Na ogol masz 2 mozliwosci.
1. to uganiac sie za raciarkami, ktorych i tak nikt nie chce bronic. bo obecnie raciarka to vexor albo vexor, a Caps ma czas aby postawic cyno.
2. lecisz do miejsca gdzie wiesz ze dostaniesz i tak wpierdol. Jedynie musisz liczyc, ze zanim pojawia sie w pelnej sile uda Ci sie zabic z 2-3 statki i spierdalando.
eve to nie wot 10x10 czy turniej rycerski. jesli chcesz cos ugrac, licz sie z porazka.

Wytrwalosci zycze.

Doom:
To były czasy przed tidi jak sov warfer polegał na tym ze mozna było zgłosić system ccp zeby wrzucili go na jakis lepszy klaster serwera

Filip Bonn:

--- Cytat: Veldsper w Grudzień 12, 2018, 10:33:07 ---Jak tam wódka panie dla tych pana kolegów? Dowiózł pan razem z mięsem armatnim w postaci floty polskich niedobitków, aby podnieść morale hordy i pandemików i aby coś wreszcie zabili? bo tylko są orani orani, ziemie już wynajmują u innych aby racić - patologia i tandeta...

--- Koniec cytatu ---
też sobie zarejestruję alta i będę pierdzielil takie smuty

Monter:

--- Cytat: Gaunt w Grudzień 11, 2018, 21:56:32 ---co się stało z tym eventem?

--- Koniec cytatu ---
Ja tam byłem w niedziele w tym Wiskeber przed 18-stą i z 30 min po, nie było tam żadnego frachta, potem mnie miejscowi przegonili. Obstawiam, że ten event się po prostu nie odbył...... jeszcze. Bez odzewu całkowicie ze strony organizatora, na maila nie odpisał, nawet kontraktu nie zaakceptował. Pewnie się z czasem wyjaśni o co kaman.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej