Eve Online > Dyskusje ogólne

Początek

<< < (5/9) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: Zgudi w Listopad 27, 2018, 07:33:53 ---Spokojnie. Niedługo zrobi sobie alta i będzie ich dwóch w korpie. :)

Ale zaraz... gdzie się podziały te wszystkie posty w tamtym temacie?  ???

--- Koniec cytatu ---

Jak to gdzie.. w du.. adminów tego forum  >:D

Doom:
Nie wnikam jakie zabawy sam preferujesz,ake prosze a ys nie zamladal ze ja tez to lubie.

Zsur1aM:

--- Cytat: Doom w Listopad 27, 2018, 12:54:34 ---Nie wnikam jakie zabawy sam preferujesz,ake prosze a ys nie zamladal ze ja tez to lubie.

--- Koniec cytatu ---

Ja też nie wnikam, ale to ewidentnie widać od lat na tym forum - jak na dłoni, więc to raczej podsumowanie było.

btw

--- Cytat: Doom w Listopad 25, 2018, 20:50:36 ---
"Nie ważne czy wyjechałeś będąc dzieckiem, czy tydzień temu czy jesteś adminem czy nie [fixed]. Nie ważne czy gość którego nazywasz trolem nim jest czy nie. Zabastuj trochę człowieku, wyłącz autokorektę na urządzeniu, a czas jaki poświęcasz na odgryzanie się poświeć na skomponowanie czegoś co gryzie w oczy mniej"

--- Koniec cytatu ---

8)

IIGiBoNII:
posty pisał mój syn który urodził sie w uk i z polskim nie miał do czynienia więc czasami się zastanówcie a potem oceniajcie

Soulscream:

--- Cytat: IIGiBoNII w Styczeń 01, 2019, 15:04:52 ---posty pisał mój syn który urodził sie w uk i z polskim nie miał do czynienia więc czasami się zastanówcie a potem oceniajcie

--- Koniec cytatu ---

Ty chyba też "ojcze".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej