Śmietnisko > Flamewar

SHCK rekrutuje

<< < (7/13) > >>

steven0ise:
Wczoraj zalogowałem 50% swoich altów czyli 4 konta i dostałem 4 convo z Shocky ( w ciągu około 5min). Przy 3 convo zapytałem czy to nie bot bo przecież kurde... Nawet steva mi zagadali żebym dołączył. Ja rozumiem że można grzecznie kogoś zapytać ale to tak jak bym convo Crushallowi dał i zapytał czy chce do nas dołączyć bo uzupełniam braki w korporacji.

[SHCK] Crushall:

--- Cytat: steven0ise w Listopad 20, 2018, 11:26:38 ---Wczoraj zalogowałem 50% swoich altów czyli 4 konta i dostałem 4 convo z Shocky ( w ciągu około 5min). Przy 3 convo zapytałem czy to nie bot bo przecież kurde... Nawet steva mi zagadali żebym dołączył. Ja rozumiem że można grzecznie kogoś zapytać ale to tak jak bym convo Crushallowi dał i zapytał czy chce do nas dołączyć bo uzupełniam braki w korporacji.

--- Koniec cytatu ---

Pewnie znów Drago ? Nie przejmuj się, wczoraj usiłował Lost idee i vurionka zrekrutować :/ powodując mała burze dyplomatyczną, nie mam już do niego siły, na szczęście faza drago, bo tak to nazywamy trwa max do 1 miesiąca i wkrótce powinien się przestawić na coś innego z równym entuzjazmem.

Zgudi:
Wesoło tam macie w tym SHCK. Zakładam, że BUFU też próbują zrekrutować: Karaś już nie nadąża z kasowaniem maili, zamykaniem próśb o rozmowę PW i odpisywaniem "spie....laj".  ;D

5 lat temu pracowałem krótko w OVB to tam też takie łapanki do korpo się urządzało, z tym, że to było w realu. :)

PAwulonek:
a do mnie nie pisal ;D :D :D :D

Zsur1aM:
Oferują chociaż coś dobrego ? bo nie wiem czy warto się logować i czekać  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej