Śmietnisko > Flamewar

SHCK rekrutuje

<< < (5/13) > >>

[SHCK] Crushall:
W każdym drzemie jak widać ukryty górnik. :P

MiltisUmbrae:
Karas to lama - wyskillowal hulka na V i dopiero potem zauważył że nie może działek tam wsadzić i tak już został xD

A tak btw - Shocky majac kilkanascie lat tradycji i bloba f1 pusherów chyba powinno nawet jak corp kerbirsko gorniczymi w GSF prezentowac nieco lepsze statystyki - mając 10 razy wiecej membersow niż my (gdzie HAVEN ma 2 lata a SHCK 11) maja 27k killi do naszych 16, a w punktach które generalnie są najlepszym "miernikiem" poziomu pvp sa daleko w tyle za nami. Więc mimo ze kerbiry i gorniki to i tak ich kb wyglada dosc zalosnie xD

[BU FU] Karas:
gwoli wyjasnienia, nie na mainie : ] ale mam.
tzn kiedys mialem faze, aby sobie terroryzowac jakies ciche zadupie. kupilem gornika (sabre claw). zwiozlem tam linki w loki z combatami i do tego mialem jeszcze 2 konta z catalistami( prajmary i pajechali): ]. bawilem sie tak z pol roku. nooo moze 4 miechy nie pamietam dokladnie. Cos tam nakopałem nawet, kilka B hehehehe.
Zabilem w sumie gornikow za 5,5b
Ale na koniec trafil mi sie jeszcze narwaniec. ktoremu udalo sie w jakis sposob polaczyc kropki i moje wszystkie alty. Stetty niestety kolo do tego nie byl zbyt rozgarniety i najpierw chcial mi barke zaebac golumem: ].
https://zkillboard.com/kill/41721837/ (niestety nic nie wypadlo)
byl tam jeszcze jakis jego kolega tez narwaniec, i w sumie nie wiem czy agrowal mi gornika bo udalo mi sie zdobyc na niego kill righta i zabic mu koparke i frachta
https://zkillboard.com/kill/41686008/

tak, to zdecydowanie byl najbardziej autystyczny okres w moim evkowym zyciu. fishing, jakies takie sledzenie, knucie. rzezbienie w gownie, to chyba nie dla mnie. Ale sprobowalem. kopania tez: ]

Filip Bonn:

Karaś dobrze, że to z siebie wyrzuciłeś.

[SHCK] Crushall:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Listopad 14, 2018, 04:02:46 ---Karas to lama - wyskillowal hulka na V i dopiero potem zauważył że nie może działek tam wsadzić i tak już został xD

A tak btw - Shocky majac kilkanascie lat tradycji i bloba f1 pusherów chyba powinno nawet jak corp kerbirsko gorniczymi w GSF prezentowac nieco lepsze statystyki - mając 10 razy wiecej membersow niż my (gdzie HAVEN ma 2 lata a SHCK 11) maja 27k killi do naszych 16, a w punktach które generalnie są najlepszym "miernikiem" poziomu pvp sa daleko w tyle za nami. Więc mimo ze kerbiry i gorniki to i tak ich kb wyglada dosc zalosnie xD

--- Koniec cytatu ---

Powszechnym błędem jest uznawanie nas za górników. Jesteśmy głównie producentami, którzy przez ostatnie lata cześć produkcji zasilają z własnego urobku. Nie jesteśmy korpem pvp, nasz kb zwyczajnie nie jest dla nas istotny. Mamy inne cele.
Przed C0venem kb był nawet ujemny i pokazywał piękne czerwone kolorki.

Pomimo to sprawdziłem z ciekawości nasze obecne wyniki na zkillu. Aby nas dogonić musicie jeszcze przeskoczyć prawie 400 korporacji. Jesteście wciąż na 1,246 miejscu.  My na 848. Nawet w rankingu bieżącym wypadacie gorzej :OOO 353 miejsce - nasze 320. Tyle w temacie. Życzę więc sukcesów i mam nadzieję że kiedyś nas dogonicie w rankingu pvp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej