Forum Gry > Inne gry

Jakie MMO z bardzo otwartym światem, dobrą grafiką i bez czary mary?

<< < (4/6) > >>

[BU FU] Karas:
\rust jest niby fajny, ale ma wiele mankamentow. serwery bardzo szybko sie wyludniaja. czesto dostaje sie rejpa po nocy gdy nawet nie ma komu sie bronic, wiec to takie never ending story, ciagle to samo. budowanie, budowanie i budowanie. Symulator zlomiarza. No i ilosc botow i haxow, ehhh. Dodatkowo ja jestem dosc slaby w strzelaniu i w zasadzie zawsze zdycham od niewiadomo czego: ]

[P0LR] Aramil Liodon:
Faktycznie dużo PVP jak na grę MMO, ale devovie ostatnio dodali sporo rzeczy które dają sporo zabawy dla RP i poza PVP. Puzzle w monumentach, handel w terminalach, miasto które jest safe zone, adresowane są własnie offline raidy przez CCTV które niedługo zostanie dodane i prawdopodobnie będzie wysyłało jakieś powiadomienia jak ma się appkę. Nowy kontent PVE typu cargo shipa, i chinooka (druga helka) nurkowanie i bicie się z NPCami na monumentach. Chociaż faktycznie nadal tego jest za mało, żeby nazwać to pełnoprawnym MMO

[WILD5] Gagat:
Rust jest super, ale mmo to bym tego nie nazwał. Tam najlepiej mieć ekipę do pvp i niestety jest mega dużo czitrow. Grafika obecnie jest piękna. Gre raczej bym traktował jako multiplayerowego shootera z elementami budowy i craftu :). Budowanie tam jest bardzo fajnie zrobione

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

Zgudi:
Jest jeszcze Warframe i Destiny 2.

Jest tam dużo otwartego świata żyjącego własnym życiem czy raczej gra skupia się na łażeniu po instancjach, dungeonach i tłuczeniu bosów?

[BU FU] Karas:
i tak nic tak bardzo nie rozpierdala eve jak sami gracze. To co sie dzieje, to jest jakas jebana zenada. Ostatnio naprawde ultra chujowo sie szuka pewpew. Opcje sa nastepujace.
1. horda, co prawda nie cynuja ale musisz sie liczyc ze spawnem GRUBO przebijajacym stosunek 1x5
2. delve, eso i kilka innych miejscowek gdzie ktos jeszcze zyje. to generalnie w wiekszosci przypadkow cyno i supery.
3. reszta albo martwa, albo pojedynczy bociarze, ktorych ni chuja nie zmusisz aby chcieli wydokowac.

nawet jesli by bylo jakies p2w, to i tak gowno to zmieni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej