Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Isengrim:
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Wrzesień 14, 2018, 00:39:39 ---Wiesz, wyjście z bloba to akurat niemały wysiłek i trzeba zainwestować sporo czasu, fun z tego łapiąc kawałek czasu później (albo wcale). Nie ma co krytykować - blobgrupy to najlepszy sposób na stały, regularny i jakoś tam działający content, komu chciałoby się zapierdalać godzinami, żeby ogarnąć dla siebie i 4-10 innych osób coś do postrzelania? Chyba jakimś wariatom z przerostem ambicji. ;)
--- Koniec cytatu ---
@Karaś, ale Wam pojechał...
--- Cytuj ---Powiedział jeden z tych, co blobili xix rzucając więcej superów niż tamci mają żywych graczy (botów nie liczymy). ;D
--- Koniec cytatu ---
O sorry, jak raz przylecieli, to mieli we flocie więcej FAXów niż my wszystkich statków. :D Tylko z jakiegoś powodu to był jedyny raz, kiedy przylecieli.
--- Cytuj ---Z drugiej strony... kilka osób się zarzekało, że do Eso wrócą. Nie mówili w jaki sposób. :^)
--- Koniec cytatu ---
Cholera, o tym nie pomyślałem, ocaliłbym kilka jump cloneów. :D
Tloluvin:
Mam dziwne wrażenie, że trzeba przypomnieć kawałek starego opisu EVE.
"PvP-erzy – gracze którzy przyszli z Counter Strike'a i nikt im nie powiedział, że Eve jest grą ekonomiczną. Są nieco podobni do dresiarzy i kiboli, z tą różnicą, że użycie klawiszy F1-F8 jest jeszcze prostsze niż SZTACHETY"
Zaryzykuję twierdzenie, że duża część problemów trapiących EVE wynika z tego, że sporo graczy i pod ich wpływem CCP zapomniało o tym
Filip Bonn:
Więc eve to gra ekonomiczna...
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: Tloluvin w Wrzesień 14, 2018, 17:23:15 ---Mam dziwne wrażenie, że trzeba przypomnieć kawałek starego opisu EVE.
"PvP-erzy – gracze którzy przyszli z Counter Strike'a i nikt im nie powiedział, że Eve jest grą ekonomiczną. Są nieco podobni do dresiarzy i kiboli, z tą różnicą, że użycie klawiszy F1-F8 jest jeszcze prostsze niż SZTACHETY"
--- Koniec cytatu ---
taaaa?
to ja ci inny przypomne:
"Industraliści – gracze którzy przesiedli się bezpośrednio z Transport Tycoona lub Capitalismu II i nikt im nie powiedział że Eve to tak naprawdę gra pvp. Uważają że robienie pieniędzy dla samego ich posiadania ma w tej grze sens"
Gaunt:
--- Cytat: [WILD5] Sindri Egdald w Wrzesień 15, 2018, 09:33:23 ---
taaaa?
to ja ci inny przypomne:
"Industraliści – gracze którzy przesiedli się bezpośrednio z Transport Tycoona lub Capitalismu II i nikt im nie powiedział że Eve to tak naprawdę gra pvp. Uważają że robienie pieniędzy dla samego ich posiadania ma w tej grze sens"
--- Koniec cytatu ---
uuuuuuu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej