Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (56/67) > >>

[WILD5] Gagat:
po polataniu troche moge powiedziec, ze ten blackout to niech se w dupe wsadza hehe. Niedość, że nul jest bardziej pusty niż pusty, to jeszcze trzeba lecieć przez 50 pustych jumpow caly czas w skupieniu, bo pach i wpadasz w jakas z dupy kampe na pustyni. Nic to nie pomaga, a szuka się celi też gorzej, tak mi się wydaje. No chyba, że ktoś jest zainteresowany szukaniem raciarek, a nie wpierdolu, to może mu się podobać. Dla mnie to zjebana sytuacja, bo nawet nie wiesz gdzie wkurwiać kogoś żeby wydokował się bić ;]

Veldsper:
to skoro chińscy gracze przybywają nas podbić, to czas by wprowadzić zółte zasady opłat w grach w stylu:
chcesz lokal, płać skurwysynu? - kup "Value Local" (Value pack jest w black desert i daje "pewne" udogodnienia) z naszego shopa 50 euro na
tydzień. Jeśli kupisz na rok 10% upustu. Inaczej żółci będą zniesnaczeni jeśli nie pojawi się taka oferta.

Zgudi:

--- Cytat: Veldsper w Sierpień 16, 2019, 23:48:18 ---to skoro chińscy gracze przybywają nas podbić, to czas by wprowadzić zółte zasady opłat w grach w stylu:
chcesz lokal, płać skurwysynu? - kup "Value Local" (Value pack jest w black desert i daje "pewne" udogodnienia) z naszego shopa 50 euro na
tydzień. Jeśli kupisz na rok 10% upustu. Inaczej żółci będą zniesnaczeni jeśli nie pojawi się taka oferta.

--- Koniec cytatu ---
Nie zdziwiłbym się. WG w WOT już wprowadza czołgi dostępne tylko w abonamencie jakiegoś zjebanego Twitch Prime kosztującego 40zł/mc.

Może CCP wprowadzi local do kupienia tylko jako combo razem ze zbroją i zwierzątkiem w sklepie Black Desert. Żeby było trudniej, dostępnym po wbiciu levela 20-tego i zebraniu 200 skór. :D

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Sierpień 17, 2019, 00:04:59 ---Nie zdziwiłbym się. WG w WOT już wprowadza czołgi dostępne tylko w abonamencie jakiegoś zjebanego Twitch Prime kosztującego 40zł/mc.

--- Koniec cytatu ---

5e to nie jest 40 zł... i nie nie ma czegoś takiego czołg za abonament twitch prime. Dostajesz skórkę, kostmetyczną rzecz do różnych gier jako bonus z Prime. Pieprzysz jak potłuczony.

Zgudi:
Tigerem 2 z 7 tieru nie zagrasz bez tego. Po drugie "How much does twitch prime cost? Twitch Prime memberships cost $10.99 a month.". Zanim napisałem post googlowałem informacje aby się upewnić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej