Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Veldsper:
--- Cytat: Gaavrin w Lipiec 29, 2019, 20:28:50 ---https://www.talkinginstations.com/2019/07/ccp-blackout-interview/
Słucham sobie właśnie co Hilmar ma do powiedzenia na temat blackoutu i innych zmianach w eve ostatnio. Po raz pierwszy od bardzo dawna słucham gościa i mam wrażenie, że wie o czym mówi. Że szczerze mówi jak wygląda eve, jakie ta gra ma problemy i że przyszedł czas je rozwiązać. Mówi wprost, że eksperymentują i nie wiedzą gdzie ich zmiany zaprowadzą, ale widać, że podjęli decyzję, że czas te zmiany wprowadzić. Stąd choćby dzisiejsze zmiany w podatkach.
Czy uda im się naprawić grę? nie wiem. Ale gdybym miał czas, to może bym nawet zalogował, żeby zobaczyć jak im to wychodzi.
--- Koniec cytatu ---
pewnie im żółty powiedział - albo będzie z tego kasa albo was zamkniemy hi hi hi ho ho ho i oddamy kakao. Przez lata nie wiedział co jest źle, zebrało się mu na szczerość... oszołom hilmar.
Jabolex:
--- Cytat: Gaavrin w Lipiec 29, 2019, 20:28:50 ---https://www.talkinginstations.com/2019/07/ccp-blackout-interview/
[...]Stąd choćby dzisiejsze zmiany w podatkach.
--- Koniec cytatu ---
BTW Accounting Skills nie działają dla alfa klonów, przypadek? nie sadzę.
Gaavrin:
--- Cytat: Były gracz w Lipiec 29, 2019, 22:31:38 ---Każde mmo ma swój początek, rozkwit i niestety koniec, nie ma co się oszukiwać...eve jest pod kroplówką, drirftersi i black out to już akcja z defibrylatorem, a więc..
--- Koniec cytatu ---
A ja mam inną diagnozę. Według mnie możliwość dokowania tytanów na keepstarach, rorquale kopiące pierdyliardy m3 skał, kolejne frakcyjbe kapitale, jako cel dla tych, co mają po 5 tytanów. To był defiblyrator. Próbowali desperacko wycisnąć max z graczy, których mieli.
Defibrylator zadziałał, udało się dokończyć operację sprzedaży gry Koreańczykom, teraz przyszedł czas na to, żeby pacjent wrócił do pełni zdrowia.
Czy to się uda, czy to jeszcze możliwe? Nie wiem, mam sporo wątpliwości. Ale tę grę zjebali nie teraz, tylko dużo wcześniej.
Zgudi:
--- Cytat: Gaavrin w Lipiec 30, 2019, 10:10:21 ---A ja mam inną diagnozę. Według mnie możliwość dokowania tytanów na keepstarach, rorquale kopiące pierdyliardy m3 skał, kolejne frakcyjbe kapitale, jako cel dla tych, co mają po 5 tytanów. To był defiblyrator. Próbowali desperacko wycisnąć max z graczy, których mieli.
Defibrylator zadziałał, udało się dokończyć operację sprzedaży gry Koreańczykom, teraz przyszedł czas na to, żeby pacjent wrócił do pełni zdrowia.
Czy to się uda, czy to jeszcze możliwe? Nie wiem, mam sporo wątpliwości. Ale tę grę zjebali nie teraz, tylko dużo wcześniej.
--- Koniec cytatu ---
Czyli przed sprzedażą podali obłożnie choremu pacjentowi narko, alko, dziwki i pokazali do kamery jaki on wesoły i szczęśliwy, a po sprzedaży prosto na ojom aby go podleczyć.
Larving:
https://www.talkinginstations.com/2019/07/ccp-blackout-interview/
Wydaje mi się, że Hellmar obawia się, że nasz serwer skończy jak chiński i dla tego postanowił ostro zamieszać w 0.0 i nawet jeszcze bardziej utrudnić życie tam, godząc się z tym, że dużo graczy odejdzie z gry.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej