Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 29, 2019, 13:32:56 ---I znowu "Ktoś" ma mi mówić jak ja mam grać, bawić się. Meh.
--- Koniec cytatu ---
Nie jak ty masz grać, tylko jaka moglaby być mechanika gry, a ty sobie rób co chcesz. Możesz dalej nie logować.
Już dawno słyszałem o tym pomyśle, że wraz z ilościa zabitych ratów mógłby się podnosić security status systemu, a więc atrakcyjność systemu by spadała. Więc wymusiłoby to potrzebe bardziej nomadycznego stylu gry. Albo potrzebe utrzymywania bardzo dużej infrastruktury. Nie mniej gracze musieli by się bardziej rozejść po systemach, aby nie wyjaławiać systemów.
Drukowanie pustego iska to poważny problem co właśnie dobija się na inflacji plexa. Osobiście uważąm, że BO jest troche zbyt drastyczne. ALe przynajmniej obnażyło szpetny ryj nulowych świń.
Nic się nie zmieniło region przed BO i po BO nadal jest martwy. Tyko teraz nie ma botów
[SHCK] Crushall:
Tylko u nas po staremu 3-ci system w eve po względem ilości ratów na dobę :)
Gaavrin:
https://www.talkinginstations.com/2019/07/ccp-blackout-interview/
Słucham sobie właśnie co Hilmar ma do powiedzenia na temat blackoutu i innych zmianach w eve ostatnio. Po raz pierwszy od bardzo dawna słucham gościa i mam wrażenie, że wie o czym mówi. Że szczerze mówi jak wygląda eve, jakie ta gra ma problemy i że przyszedł czas je rozwiązać. Mówi wprost, że eksperymentują i nie wiedzą gdzie ich zmiany zaprowadzą, ale widać, że podjęli decyzję, że czas te zmiany wprowadzić. Stąd choćby dzisiejsze zmiany w podatkach.
Czy uda im się naprawić grę? nie wiem. Ale gdybym miał czas, to może bym nawet zalogował, żeby zobaczyć jak im to wychodzi.
Były gracz:
Każde mmo ma swój początek, rozkwit i niestety koniec, nie ma co się oszukiwać...eve jest pod kroplówką, drirftersi i black out to już akcja z defibrylatorem, a więc..
Isengrim:
--- Cytat: [SHCK] Crushall w Lipiec 29, 2019, 15:28:42 ---Tylko u nas po staremu 3-ci system w eve po względem ilości ratów na dobę :)
--- Koniec cytatu ---
Serio chwalisz sie tym, ze udalo sie wam osiagnac najwieksze stezenie patologii tej gry w systemie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej