Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (45/67) > >>

Gaavrin:
A jak potrwa jeszcze trochę dłużej, to całą resztę eve, poza tymi 4 miejscami, zajmą małe grupy zainteresowane pvp i będą się strzelać ze sobą, zawsze w równej walce i zawsze będą podejmować i c0ven znowu powstanie i będzie w ogóle wspaniale...
I wtedy ja, mając postać z 2008 roku wrócę do gry... na 5 minut, po czym się wyloguje, bo mi rl nie pozwoli pograć dłużej

Venzon 2003:

--- Cytat: Gaavrin w Lipiec 25, 2019, 09:38:48 ---A jak potrwa jeszcze trochę dłużej, to całą resztę eve, poza tymi 4 miejscami, zajmą małe grupy zainteresowane pvp i będą się strzelać ze sobą, zawsze w równej walce i zawsze będą podejmować i c0ven znowu powstanie i będzie w ogóle wspaniale...
I wtedy ja, mając postać z 2008 roku wrócę do gry... na 5 minut, po czym się wyloguje, bo mi rl nie pozwoli pograć dłużej

--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi sie, ze jest to bardzo prawdopodobne - osobiscie przewiduje dokladnie taka sytuacje ale to wymaga miesiecy
CCP przeciez od jakiegos czasu chce uzyskac efekt zeby posiadanie systemu wymagalo aktywnego grania co teraz widac - generalnie zeby bezpiecznie krabic trzeba dobrze zabezpieczyc system
Nie uzyskaja IMHO takiego efektu jesli bedzie dostepny local

Zgudi:
Co będzie to będzie. Oby tylko PA nigdy nie wpadło na pomysł płatnego locala... z subskrypcją w dolarach ściąganych co miesiąc z karty. :)

Larving:
Zupełnie nie rozumiem czemu małe grupy zainteresowane PVP miały by się wprowadzić do 0.0. O ile w ogóle udało by się im zdobyć i utrzymać sov, którego z nudów będą power blocki orać non stop, to i tak niczym poważnym nie pozarabiają, bo jak tylko się npc kills na dotlanie pojawią,  zaraz się zleci pół 0.0/WH/BB na łatwe kille. Tak więc zostaje im tylko żyć w 0.0 a zarabiać gdzie indziej. Dużo łatwiej i wygodniej będzie więc jak dziś żyć im w npc 0.0 albo WH.

BTW jak zmienić na forum korpa/ally, bo w panelu już z 10 razy próbowałem i ciągle mnie cofa do covenu (możesz wyjść z covenu ale coven nigdy nie wyjdzie z ciebie?)

[BU FU] Karas:
Nic sie nie zmieniło, teraz jedynie dotlan pokazuje gdzie kto żyje, a nie gdzie kto ma ile botów.

a zajecie sova przez małe grupy uważam, za przewidywania z dupy wyjęte i niepodtarte żadnymi faktami. Wręcz przeciwnie, następuje koncentracia i konsolidacja, bo teraz tylko pod parasolem można coś racić, bez większej obawy, że 5 cloaky lokówek zabije Ci raciarke.

Tak czy siak pewnie niebawem ccp zmięknie, bo Ci co zasubowali aby łapać nagie bezbronne raciarki nie mają czego łapać, a Ci co zasubowali aby pozbyć się wszystkiego z null, już się pozbyli i za miesiąc 2 dopiero okaże się, ze Zed's dead baby, Zed's dead.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej