Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Zgudi:
--- Cytat: Filip Bonn w Lipiec 17, 2019, 23:09:24 ---Po *uj resubowałeś, skoro można logować za free na Alfie ??
Puszken LOL ;D
--- Koniec cytatu ---
Na Alpha to drugi rząd. Na omega są większe emocje bo wiesz, że bezpośrednio po kieszeni cię to dotyka, bardziej boli. ;) Aby poprawić można przesiąść się na siedzenia VIP, tzn. dokupić pakiet 7430 PLEX za 249.99 EUR jeden dzień przed finalnym wyłączeniem serwerów i zakrzyczeć "NIEEEEE!!". :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zgudi w Lipiec 18, 2019, 00:10:56 ---Na Alpha to drugi rząd. Na omega są większe emocje bo wiesz, że bezpośrednio po kieszeni cię to dotyka, bardziej boli. ;) Aby poprawić można przesiąść się na siedzenia VIP, tzn. dokupić pakiet 7430 PLEX za 249.99 EUR jeden dzień przed finalnym wyłączeniem serwerów i zakrzyczeć "NIEEEEE!!". :)
--- Koniec cytatu ---
Nic dodać nic ująć.
Alfa to jak lizanie cukierka przez szybę.
[WILD5] Gagat:
Zagrałem, co prawda chwilę, w EVE, ale ccp to chyba oprócz locala w 00 to wyłączyła dscan, bo za nic niczego w tym nulu nie da się wyskanowac :). Pustynia jak nigdy. Ta zmiana póki co raczej jeszcze zmniejszyła kontent small pvp. Moge się mylić, bo jak mówię za wiele nie pogralem, oby tak było :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Zgudi:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Lipiec 22, 2019, 13:45:30 ---Pustynia jak nigdy.
--- Koniec cytatu ---
Sądzę, że zdaje Ci się bo zmieniła się perspektywa. Wcześniej szybko przelatywałeś przez systemy z pustym localem, teraz skanujesz wszystko i marnujesz cenne godziny na te w danym momencie opustoszałe.
[WILD5] Gagat:
Mapa, ustalenie gdzie wogole mogą być ludzie i tam skanowanie. A w skanie nic :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej