Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (42/67) > >>

Zgudi:
Czyli rozumiem, że bardzo oberwało się graczom zarabiającym na PVE w statkach mniejszych od subcapsa a reszta nie musi puki co się zbytnio martwić. Mniejszą raciarkę bez obstawy da się względnie szybko ubić i zniknąć zanim zlecą się koledzy. Bum i po "złych rzeźnikach" ani widu ani słychu bo nie ma locala.

VonBeerpuszken:
No i koniec EVE znów nie nastąpił.
A ja specjalnie resubowałem na to wydarzenie konto żeby oglądać zjawisko z pierwszego rzędu.

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 16, 2019, 15:02:56 ---Czyli rozumiem, że bardzo oberwało się graczom zarabiającym na PVE w statkach mniejszych od subcapsa a reszta nie musi puki co się zbytnio martwić. Mniejszą raciarkę bez obstawy da się względnie szybko ubić i zniknąć zanim zlecą się koledzy. Bum i po "złych rzeźnikach" ani widu ani słychu bo nie ma locala.

--- Koniec cytatu ---
Kontekst PHorde: racące subcapy są jak najbardziej ok i - dopóki pacjent w takim statku siedzi na mumble, nie jest afk, ma sensowny fit i generalnie uważa co robi - standing fleet zwykle dotrze na grid na czas żeby uratować i pozamiatać przypadkowych roamerów. Ryzyka dropów na takie BSy/BCki raczej nie ma, bo dropiący raczej wolą nie marnować czasu/jump fatigue jeśli zamiast tego mogą złapać nieogarniętego carriera/supera chwilę później. Ogólnie - jest lepiej dla wszystkich, którzy nie grają na afku IMO.

[SHCK] Crushall:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 16, 2019, 15:02:56 ---Czyli rozumiem, że bardzo oberwało się graczom zarabiającym na PVE w statkach mniejszych od subcapsa a reszta nie musi puki co się zbytnio martwić. Mniejszą raciarkę bez obstawy da się względnie szybko ubić i zniknąć zanim zlecą się koledzy. Bum i po "złych rzeźnikach" ani widu ani słychu bo nie ma locala.

--- Koniec cytatu ---

Mniejszych od capsa :) Tak to wygląda. Czy u nas czy w ph taki subcap spada insta i jak nie ma cyna czy stada kolegów gotowych do obrony w tym samym systemie to koniec. Flota standingowa musiała by bridżować stado cepów by sobie poradzić co jest nierealne z uwagi chociaż na fatygę.

Edit: Wczoraj standing nie był w stanie ratować raciarek PH nawet we własnym home systemie. Zanim dolecieli z keepstara to był podexpress. I tak w kółko. :)

Filip Bonn:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 16, 2019, 15:32:47 ---No i koniec EVE znów nie nastąpił.
A ja specjalnie resubowałem na to wydarzenie konto żeby oglądać zjawisko z pierwszego rzędu.

--- Koniec cytatu ---

Po *uj resubowałeś, skoro można logować za free na Alfie ??
Puszken LOL  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej