Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (18/38) > >>

[BWTF] Savannah Kado:

--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 04, 2018, 15:21:18 ---Sam się zacytuję, bo wpadłem na lepszy pomysł. Powinni dowodzić wspólnie Horb i Karamba.

--- Koniec cytatu ---
To już było

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Wrzesień 04, 2018, 15:40:46 ---To już było

--- Koniec cytatu ---

keeeee????

mkx:

--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Wrzesień 04, 2018, 08:47:00 ---Wszystko jasne.

Już rozumiem dlaczego po upadku Esoterii 2017 jako kandydat na CEO IDEA proponowałeś przyłączenie się do TESTÓW, BTW tych którzy nas zaorali.

I po upadku Esoteria 2014 renciłeś jako pet w Period Basis.

--- Koniec cytatu ---

Ty " Ideowy Geju" Ceo to ja odpuściłem bo zbliżał się mój wyjazd na parę miechów więc oto nie walczyłem. Widziałem to inaczej proponowałem ruskich a dokładniej owy project myhem w low secu, jako ze realia i doświadczenie naszej ekipy wykluczały dojście całego składu a jedynie poszczególne jednostki.
To w panujących realiach ( bo je znałem w odróżnieniu od yrka76 ) wybierałem mniejsze zło aby utrzymać w grupie ludzi na których mi zależało.

Na dziś dzień Idea is ded a yrek76 i jego/wasze pomysły to spowodowały. Natomiast w testach bawi się Galtan, Janus, Beton , Bort , Amek , Zielony aka Zygiel i jesio chyba lorkens i być może ktoś jeszcze - nie znam syt bo mam przerwę.

Gaavrin Ludzie tacy jak Ja wyrabiali normy partycypacji Cta w koalicji za siebie i inne osoby/korporacje żeby ludzie tacy jak Ty i Twoje ziomki mogły np jak Nigwisherek dyrektor c0venu robić przebitkę na markecie po 600%+ krzycząc wszem i wobec że prowadzi market w eso dla c0venu aby się rozwijał i temu go na Cta nie ma, a rzekome ceny to oszczerstwa wszystko są, a potem na jakimś tam posiedzeniu jak fakty zostały podane przepraszał :), what a shame . Mógłbym tu taśmy prawdy wyciągać godzinami np o panu pseudonim " odrabiam jfa temu takie ceny" itd itd ale to temat na osobny wątek - chcecie takowy ? :D .

Asm Nihouyah skoro istnieje polish comunity to czy ma lidera ? ma struktury aby aspirować do tego ?
Odp NIE. Nawet niema KB . Owe community nie prowadzi flot alliansu, Nie ma w nim większego udziału i znaczenia anieżeli veldspar wydobywany koparkami przez Drago i jego świtę.

To tak jakbyś chciał państwo bez wodza/prezydenta/ wataszki.  Grupa osób polaków gra w dziurach low secach, hi secach itd i to tez są polish comunity ?
Tzn Asm ja po prostu mam inną wizję community, podnoszę poprzeczkę i wymagam więcej kryteriów do spełnienia być może się mylę ale takie moje przekonania i oczekiwania.

[P0LR] Aramil Liodon:

--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Wrzesień 04, 2018, 14:42:36 ---Ja proponuję koty jako lidership!

--- Koniec cytatu ---
Właśnie, bez kociej interwencji tego sojuszu nie będzie. Jak się złożycie na bukiet z nominacją w liściku, to mogę się kopsnąć te 200 metrów do Whitecata, bo mieszkamy na tym samym osiedlu od jakiegoś czasu  8)

mkx:

--- Cytat: [P0LR] Aramil Liodon w Wrzesień 04, 2018, 17:47:17 ---Właśnie, bez kociej interwencji tego sojuszu nie będzie. Jak się złożycie na bukiet z nominacją w liściku, to mogę się kopsnąć te 200 metrów do Whitecata, bo mieszkamy na tym samym osiedlu od jakiegoś czasu  8)

--- Koniec cytatu ---

Apropo WhiteCata tez wywalili za to ze rencił i nie latał vigilami na cta XD. A mnie nie wywalili, Zikko Zinn co z tym fantem zrobić ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej