Eve Online > Dyskusje ogólne
Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza
[WILD5] Gagat:
I dla tego jest wiele korporacji i możliwość założenia własnej, żeby można było znaleźć dla siebie miejsce :). Nikt nikomu nie każe iść do korpa, gdzie wymogiem jest dobre ogarnianie pvp, czy dobre ogarnianie kopania rurka.
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
[BU FU] Karas:
Ja chetnie bym sie dowiedzial co to oznacza to pro pvp, pro elite pvp.
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 22, 2018, 23:34:17 ---Ja chetnie bym sie dowiedzial co to oznacza to pro pvp, pro elite pvp.
--- Koniec cytatu ---
Obecnie, w EVE 2018? Od "elite pro pvp" wyzywa się ludzi, którzy nie lubią lecieć na roam tylko po to żeby spaść i coś ubić i oczekują od ludzi, z którymi latają poświęcenia trochę uwagi i wysiłku, żeby mieć dobre efekty w grze relatywnie do posiadanych liczb/możliwości. Patrz też: core/hardcore gamer.
--- Cytuj ---I dla tego jest wiele korporacji i możliwość założenia własnej, żeby można było znaleźć dla siebie miejsce :). Nikt nikomu nie każe iść do korpa, gdzie wymogiem jest dobre ogarnianie pvp, czy dobre ogarnianie kopania rurka.
--- Koniec cytatu ---
Amen, więcej w temacie nie da się powiedzieć.
[BU FU] Karas:
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Sierpień 22, 2018, 23:57:42 ---Obecnie, w EVE 2018? Od "elite pro pvp" wyzywa się ludzi, którzy nie lubią lecieć na roam tylko po to żeby spaść i coś ubić i oczekują od ludzi, z którymi latają poświęcenia trochę uwagi i wysiłku, żeby mieć dobre efekty w grze relatywnie do posiadanych liczb/możliwości. Patrz też: core/hardcore gamer.
--- Koniec cytatu ---
czyli jak juz jakims cudem dolaczylem do wlasciwej floty i lece, a przy okazji uda mi sie nie zdechnac od ratow na 1 napotkanej bramie to juz jestem pro elite? NICEEEeeeee!!1111 SPINAAAaaaa qraaaaaa
[WILD5] Sindri Egdald:
Jak ktos nie lubi spiny na pevepe to jest "from shit whole", bo jak by nie był to nie było by spiny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej