Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (9/38) > >>

[BU FU] Karas:
osobiscie, wolalbym wspierac cos na ksztalt UA za czasow Markusika, niz czyjs prywatny folwark. Wiec nic dziwnego ze ludzie nie garneli sie do pomocy skoro to byly takie niby udawane akademie.

Qlko1:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 21, 2018, 13:08:01 ---osobiscie, wolalbym wspierac cos na ksztalt UA za czasow Markusika, niz czyjs prywatny folwark. Wiec nic dziwnego ze ludzie nie garneli sie do pomocy skoro to byly takie niby udawane akademie.

--- Koniec cytatu ---
Nikt w AM nie prosił nikogo o pomoc i współpracę. To była akademia milicyjna dla korporacji milicyjnej.

Przenosząc CDN do nulla chciałem stworzyć coś neutralnego. Xeo zgodził się udostępnić miejsce w zamian za szkolenie pilotów dla C0venu.
Koniec końców piloci szli gdzie chcieli (jeśli dobrze pamiętam kilku wywędrowało np. do CBC).

Niestety strata sova nadeszła szybko, a mnie dopadło życie. Nie było komu szkolić i projekt zdoch.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Zgudi:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 21, 2018, 13:08:01 ---osobiscie, wolalbym wspierac cos na ksztalt UA za czasow Markusika, niz czyjs prywatny folwark. Wiec nic dziwnego ze ludzie nie garneli sie do pomocy skoro to byly takie niby udawane akademie.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie udawane. AM z tego co wiem, nigdy nie była czyjąś przebudówką i cichaczem nie pchała swoich absolwentów do żadnego umówionego korpa.

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Sierpień 21, 2018, 13:22:02 ---Niekoniecznie udawane. AM z tego co wiem, nigdy nie była czyjąś przebudówką i cichaczem nie pchała swoich absolwentów do żadnego umówionego korpa.

--- Koniec cytatu ---
Nic udawanego w tym nie było. AM szkoliła pilotów z nastawieniem na potrzeby własne i głównej korporacji milicyjnej.

Nie było próśb o współpracę, nie było reklamowania się jako następca UA. Szkolenie było typowo milicyjne. Rekruterów wyrzucaliśmy, bo nikt nie lubi pracować w pocie czoła i patrzeć jak ktoś próbuje podjebać efekt Twojej pracy.

Skoro nie było zewnętrznych szkoleniowców, to nie było przyzwolenia dla zewnętrznych rekruterów.

I bardzo ciepło wspominam ten pomysł i realizację.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[WILD5] Ed Beret:
Niby nic ale wokół ostatniej "Reinboł akademii" cały czas się jakiś smród kręcił. Nie będę tego analizował, żeby nie kręcić kolejnego wątku dyskusji.
W czasach UA, 90% polskich corpów w opisie warunków przejęcia miało  tekst typu "miło widziane ukończenie UA".
Dziś wystarczy "mikrofon".

Pokuszę się o stwierdzenie, że teraz nasze polskie eve wygląda jak nasza piłka nożna. Jakbym się chwilę zastanowił, to może nawet wskazałbym który corp przypomina żałosną Legię ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej