Eve Online > Przedpokój

Prawdopodobnie pożeganie z EVE

<< < (8/12) > >>

Filip Bonn:
Bo liczą się słupki i statystyki a nie indywidualne podejście.
Norma.

Jan Morgenstern:
Doczekałem się ludzkiej odpowiedzi od CCP i to od pierwszego GMa, który wysłał mi tą bezsensowną odpowiedź. Gość szczerze przeprosił za całe zamieszanie jakie wywołał. Jednocześnie wyjaśnił kwestię bana. Ten ban to niby zawieszenie. Tylko w przeciwieństwie do permament bana jeśli będę chciał wrócić do gry a nie będę mógł się zalogować to mam napisać ticket i odbanują. Nie bardzo rozumiem dlaczego nie robią tego też z automatu i chyba tu jednak coś kręci mr GM bo na stronce o banach CCP wyraźnie rozróżnia ban i suspension. Ale nie bedę kręcił dramy z powodu słówek. Podnieśli mi ciśnienie ale kase odzyskam. Nawet jak zbanują to odbanują a i jeszcze stało się coś, czego się nie spodziewałem czyli GM przeprosił. Po tym co dowiedziałem się o systemie ticketów w CCP to raczej nie jego wina tylko systemu, który dzieli tickety i przydziela je do róznych kolejek, segreguje pod odpowiednich GMów z odpowiednią wiedzą, klasyfikuje którym którym GMowie mają odpowiedzieć masowym wysyłaniem gotowych odpowiedzi, itp. Oraz tą debilną zasadą, że nie liczy się jakość tylko szybkość pierwszej odpowiedzi. Nadal nie rozumiem jak można taki system stosować przy płatnościach ale to biznes CCP i ich wybór.

Poczekam kilka dni do końca procedury PayPal i zobaczę czy konta będą czy nie będą zawieszone. Kiedyś wkurw na CCP minie to jak znów się zaloguję wyślę im ticket o salcesonie. W każdym razie dziś był fajny dzień. Nawet moi idole czyli CAStabout wygrali walkę na AT. Zresztą było kilka innych fajnych bitek. Zajefajnie Tuskerzy zagrali a i przewrotność walki, którą przegrały SNUFFy też dodała smaczku aby wymienić tylko dwie. Chyba najciekawszy dzień w ATXVI jak na razie.

Aha i jak się kiedyś zaloguję to Karaś wyślę Ci ISKi ale masz je potroić a nie zdublować. Jak nie to w Jita dają lepsze deale.

Jakub Trokowski:
Dobrze wiedzieć. :)
Jak by to nie brzmiało, bez Ciebie Nowy Eden byłby nudniejszy - na dowód niech posłużą opisy Twoich akcji w low-secu.

I tak, ATXVI wydaje mi się się jednym ze słabszych turniejów, to dziś było ciekawie.

Zgudi:

--- Cytuj ---Nadal nie rozumiem jak można taki system stosować przy płatnościach ale to biznes CCP i ich wybór.
--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę to co ci przekazał ten GM to wydaje mi się, że to nie jego wybór ale to jest biznes i wybór jakiegoś dyrektora, a pracownicy nie mają rozumieć tylko mają stosować.

P.S. Chalou... coś tu nie gra. Programiści, tzn. intelektualiści i matematyczni wyjadacze mają nie rozumieć tylko się stosować?

Doom:

--- Cytuj --- i chyba tu jednak coś kręci mr GM bo na stronce o banach CCP wyraźnie rozróżnia ban i suspension
--- Koniec cytatu ---
Dla niektórych takie rzeczy to to samo. Np dzwoniąc do ISP że net Ci nie działa jak konsultant mówi "czy resetował Pan modem / router" odpowiadasz że wyłączyłeś i włączyłeś ponownie czy że zbiłeś do fabryki urządzenie?
Zgudi nigdy nie pracowałeś w obsłudze klienta prawda??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej