Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Galaxy

<< < (7/13) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Kaliando w Wrzesień 24, 2019, 21:17:24 ---ta gra zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie.

--- Koniec cytatu ---

Skoro wszystkim tutaj się podobało to mimo, że nie przepadam za graniem na urządzeniach mobilnych też postaram się przetestować gdy będzie open beta dla wszystkich urządzeń. Na małym 6 calowym ekranie telefonu gra mi się na tyle nieprzyjemnie, że nie mam ochoty w nic grać. Zamówiłem więc Galaxy Tab S6 LTE. Niestety tablety w ogóle nie są na liście obecnej bety, więc przyjdzie mi trochę poczekać.

Kiedy open beta dla wszystkich i premiera?

Kaliando:
Na Discordzie projektu nie ma żadnej informacji na temat daty open bety.

Zgudi:

--- Cytat: Kaliando w Październik 09, 2019, 21:11:39 ---Na Discordzie projektu nie ma żadnej informacji na temat daty open bety.

--- Koniec cytatu ---
Kilka miesięcy temu pisali, że pod koniec 2019 (ale kiedy dokładnie? Nie wiadomo) roku ma być premiera wersji 1.0. Mamy Październik i mam nadzieję, że do Grudnia będzie po premierze.

Kaliando:
Cytując z oficjalnego Discorda projektu Eve Echoes
We are glad to announce that the OPEN BETA TEST for EVE Echoes will be officially open on December 2nd!

ManganMan:

--- Cytat: Kaliando w Listopad 25, 2019, 18:23:55 ---Cytując z oficjalnego Discorda projektu Eve Echoes
We are glad to announce that the OPEN BETA TEST for EVE Echoes will be officially open on December 2nd!

--- Koniec cytatu ---
Ano. I zdaje się że dojdą też i pancki (BS) 8)

--- Kod: ---Tech 9 and Tech 10 are ready for you! More advanced ships including battleships have come to EVE Echoes.
--- Koniec kodu ---

Jedno mnie martwi natomiast:

--- Kod: ---We adjusted the fitting slots, and divide them into three types:
High Slots (Main Weapon), Mid Slots (Sub Weapon) & Low Slots (Enhancement)
--- Koniec kodu ---

Cuchnie mi to Second Galaxy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej