Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Galaxy

<< < (5/13) > >>

Zgudi:
Ciekawi mnie jak z wygodą na telefonie 6 cali. Pewnie nie za wesoło. Przydałby się porządny i mocny tablet o przekątnej 8-10 cali. Dobrze myślę?

Tloluvin:

--- Cytat: Kaliando w Wrzesień 07, 2019, 23:32:04 ---Ja do transportu wykorzystuję Herona, ma 5000m3 ładowni. Do kopania, to aktualnie Venture AP, ma 20k ładowni na rudę.

--- Koniec cytatu ---
Wczoraj się wziąłem i jak tylko planetarka przejdzie będę budować venture. Może wtedy na afk trochę pokopię. Zastanawiam się jak to wygląda w low. Czy jak zostawię koparkę na pasku to czy mi ją ktoś zdejmie.

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 07, 2019, 23:39:55 ---Ciekawi mnie jak z wygodą na telefonie 6 cali. Pewnie nie za wesoło. Przydałby się porządny i mocny tablet o przekątnej 8-10 cali. Dobrze myślę?

--- Koniec cytatu ---
Na moich 10 calach wygląda to świetnie. Na komórce nie udało mi się EVE odpalić więc niestety nie mam porównania.
Niedawno przez 2 tyg grałem w sim city na tablecie i na komórce i na mniejszym ekranie było ok, więc może i z EVE na komórce będzie podobnie.

Edit:
Zrobiłem sobie Venture, wykopałem 15km3 rudy i przypomniałem sobie czemu przestałem kopać

Tloluvin:
Jak chcę zebrać planetarkę to muszę z 10x lecieć nad planetę żeby zebrać wszystkie kontenery. Jest jakiś sposób by cały ładunek lądował w jednym?

Kaliando:
Koniec testów. Niedługo rozpocznie się kolejna seria.
Brakowało mi amunicji, dron, ratów na paskach. Najbardziej opłacało się w robić anomalki. Praktycznie był to najsensowniejszy sposób na pozyskanie modułów, których na markecie było jak na lekarstwo.

Odnośnie urobku z planet. Ja klikałem po kolei Launch i po ich wykonaniu leciałem po odbiór. Miałem wszystko w jednym kontenerze.

Tloluvin:
Jak kliknąłem launch to w każdym kontenerze miałem 10-20% tego co zostało wystrzelone i musiałem ustawiać cel na planetę po zebraniu każdego kontenera póki nie dostałem komunikatu, że to niemożliwe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej