Eve Online > NoobGarten
nub zaczyna gre
[BU FU] Karas:
hehehehe, o prosze kolega gral w potbsy... jest szansa ze sie znalismy? a moze nie. Ja raczej jezdzilem venga lub slerem. ehhhh mega brakuje mi potbsow. szkoda, ze navale nie poszly ta droga i mimo ze gra jest calkiem niezla, to mechanika w mojej obecnej sytuacji nie pozwala mi w to grac. bardzo rzadko znajduje ciagiem 2-3h bez oderwania od kompa.
pozdr
GRiN:
bardziej kojarzymy, glownie z Torrkiem i Kurganem gralem
ulubione okrety stralsund i raa, moj sztrucel na tidze byl dosc mocno nielubiany ;)
potbsy byly fajne ale devsy mialy wizje.. :S
[WILD5] Gagat:
Na pvp solo raczej ciężko zarabiać. Chyba, że łapiesz raciarki, ale do tego potrzebujesz mieć dobry dość drogi ship, najlepiej latać z wh, itd. na jednego chara raczej się nie dorobisz w dzisiejszych czasach w ten sposob
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Qlko1:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Maj 02, 2018, 12:15:56 ---na jednego chara raczej się nie dorobisz w dzisiejszych czasach w ten sposob
--- Koniec cytatu ---
A na więcej altów się dorobisz?
Jedyne miejsce w EVE gdzie się zarabia latając pvp to milicja. Tyle, że to granie głównie solo i małymi statkami.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[WILD5] Gagat:
Niektórzy coś tam niby zarabiaja hotdropujac. Ja tam się nie znam. Na pvp czasem trafisz fajny loot, ale co z tego jak refundujesz nim statki tym co nie ogarnęli a spadli lecąc z tobą :). Zapytajcie Gaunta jak się zarabia latając solo hehe.
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej