Eve Online > NoobGarten
nub zaczyna gre
GRiN:
primo drogi,
secundo na markecie niektore fity wystepuja w ilosci sztuk dwie (wiec nie ma jak nastakowac sobie fregatki)
tertio brak rozpiski skilla zeby tego uzyc a za malo jeszcze wiem zeby samemu ogarnac
quatro nie wiem jak tym grac a instrukcji obslugi i wprowadzenia niet ;)
powiedzmy ze poskladam, wyskocze w nieodpowiednim miejscu dostaje bule z nikad na pysk i fruuu 15 baniek w plecy :P
https://www.thealphasguide.com/upgrading-ships/caldari/heron/
nic podobnego o pvp nie bylem w stanie znalezc, a i tak w/w fit trza bylo rozszerzyc o cargo scanner i zrezygnowac ze zbednej reszty (przezywalnosc taka sama - bliska zeru a po co isk marnowac :P
za to o kopaniu i misjach to tony informacji :S
[WILD5] Gagat:
PVP to bardzo fajna, ale i kosztowna zabawa. Niestety raczej nie złożysz nic poniżej 10 mln isków, czym można się pobić. Skile też trzeba mieć, żeby móc używać i zafitować statek. Eve to gra dla cierpliwych. Niestety żeby dobrze grać pvp, to trzeba też dobrze zarabiać. Nie wiem gdzie kupujesz, ale kupuj w jita, tam jest największy market i najlepsze ceny zazwyczaj. Z 250 tys sp nie pograsz solo pvp. Właściwie to nie pograsz wogóle pvp. Co najwyżej możesz polecieć z jakaś grupą i powchorować się na to co oni zabijaja ;]
Co do punishera, to w bardzo dużym skrócie wjeżdżasz na 0, dajesz scrambla, przepalasz działka i modlisz się żeby przeciwnik umarł pierwszy ;]
Filip Bonn:
Primo nikt Ci nie broni zamienić modułów t2 na t1
Po drgie primo patrz primo
Po trzecie primo i czwarte primo napisał już Gagat.
[BU FU] Karas:
1. Pomysl o dolaczeniu do akademii.
2. Mozna latac pvp w low SP charem, ale trzeba miec wiedze. Brak SP i brak wiedzy o mechanice gry raczej beda skutkowac tylko insta wpierdolem.
3. Plany o mrocznym mscicielu i pogromcy zla wszechswiatuF polecam sobie odlozyc do szufladki: ]
4. Pomysl o dolaczeniu do akademii, bo to dobry plan na poczatek.
GRiN:
Nie wiem gdzie kupujesz
gdzie taniej ;)
"Co do punishera, to w bardzo dużym skrócie wjeżdżasz na 0, dajesz scrambla, przepalasz działka i modlisz się żeby przeciwnik umarł pierwszy ;]"
ot i skrocona instrukcja obslugi ;)
"Niestety raczej nie złożysz nic poniżej 10 mln isków, czym można się pobić."
na poczatek nie tyle pobic co zapolowac i zarobic
"Primo nikt Ci nie broni zamienić modułów t2 na t1"
podziekowal za info
" Co najwyżej możesz polecieć z jakaś grupą i powchorować się na to co oni zabijaja ;]"
meh.
w sumie jak se tak fruwam to sporo potencjalnych celow lata..
"2. Mozna latac pvp w low SP charem, ale trzeba miec wiedze. Brak SP i brak wiedzy o mechanice gry raczej beda skutkowac tylko insta wpierdolem."
w potbsach sie dalo sztruclem gwalcic liniowce krecac im sie za rufa :P
"3. Plany o mrocznym mscicielu i pogromcy zla wszechswiatuF polecam sobie odlozyc do szufladki: ]"
nawet mi to we lbie nie zaswitalo, planuje zajac sie piractwem w celach rozrywkowo-zarobkowych ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej