Eve Online > Dyskusje ogólne

Nadchodzące zmiany - Marczec 2018

<< < (7/8) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: steven0ise w Luty 22, 2018, 23:38:30 ---Jak chcesz latać w większym gangu z logi i reconami bez anchora i podejmować np. 20 vs. 20 czy 50 vs. 50 to życzę powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

Zsu się w grobie przewraca jak czyta takie rzeczy :D  >:D

Jeszcze 2,5 roku temu jak latałem w gangach 20-30 to praktycznie nigdy nie robiło się anchora (chyba że jakieś lul RR gnagi), siłą dobrego pilota logi i recona jest własnie to że sam kontroluje swoja pozycje i wie gdzie w danym momencie się usadowić na polu.

Nerf fatygi w ogóle mi się nie podoba, ale i tak nie gram więc jeden ch...   :P

Gaunt:

--- Cytat: Zsur1aM w Luty 27, 2018, 10:23:23 ---Zsu się w grobie przewraca jak czyta takie rzeczy :D  >:D

Jeszcze 2,5 roku temu jak latałem w gangach 20-30 to praktycznie nigdy nie robiło się anchora (chyba że jakieś lul RR gnagi), siłą dobrego pilota logi i recona jest własnie to że sam kontroluje swoja pozycje i wie gdzie w danym momencie się usadowić na polu.

Nerf fatygi w ogóle mi się nie podoba, ale i tak nie gram więc jeden ch...   :P

--- Koniec cytatu ---

o, żywa skamielina!

steven0ise:

--- Cytat: Zsur1aM w Luty 27, 2018, 10:23:23 ---Siłą dobrego pilota logi i recona jest właśnie to że sam kontroluje swoja pozycje i wie gdzie w danym momencie się usadowić na polu.

--- Koniec cytatu ---

No to każdy się rozleci po gridzie na cap-chainie , potem się cap chain rozerwie i będzie problem. Logi lata na własnym anchorze a DPS na własnym (nie mówie o scimkach bo oni muszą sami latać). Dyskusja o umiejętnościach IBER HIPER UBER to jedno a skuteczność floty to drugie. w Pink bunnies latało się na alignie , czyli praktycznie jak każdy leciał z podobną prędkością to prawie jak anchor.

Jeżeli tak lataliście to super respekt i wogóle (bez ukrytej złośliwości) ale latanie na anchorze daje FC (i to wcale nie musi być anchor na samym FC)
- pewność że każdy ma do celu +/- taką samą odległość i można odpowiednio regulować aplikację damage  poprzez zmianę amunicji itd.
- lepsze kontrolowanie grida i mniejsza szansa na to że cepy wroga i małe gówna wyłapią tych którzy polecieli w złą stronę
- rewarpowanie flot w strategiczne miejsca
- zasięg repek dla całej floty

Tak czy siak, co by się nie napisało to kajt gang jest najlepszy i po co latać czymś innym...

https://zkillboard.com/related/30004705/201802252000/o/%7B%22A%22%3A%5B%2299004945%5C%2F%22%5D%2C%22B%22%3A%5B%5D%7D/

btw. odczuwam zajebisty komfort w 0.0 kiedy nie obrywam cały czas od sentr na gejcie

[BU FU] Karas:
No prosze, zacny wpierdol spusciliscie: ]
hehehehe, choc osobiscie uwazam, ze artybale to Qpa, sa bezradne przeciw small tackle. przynajmniej macie prawilny fit na webie.. znajomy fit na cepa. hehe gdybyscie tylko bardziej ortodoksyjnie podchodzili do fitfu(toria przepalki). Tak czy siak zacnie i gratuluje ciekawej ofiary ubitej crapflota.
o7

[WILD5] Gagat:
Kajt gang jest dobry do pewnych rzeczy, do innych słabszy. Dla nas to konieczność, bo inaczej nie przeżyjemy żadnego starcia i tyle.

P.s. taka ilość dumpow, że pewnie nawet by nie mogli zalokowac gejta stojąc na nim :)

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej