Eve Online > Dyskusje ogólne
Nadchodzące zmiany - Marczec 2018
[WILD5] Gagat:
dla mnie to jest raczej 5, 10 i blob ;]
steven0ise:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 22, 2018, 16:33:16 ---munin nadaje się do flot ? chyba tylko handelbars tego używają ;]. On ani nie ma dobrej alfy, ani dobrego tanka. Już chyba hurki t1 są lepsze
--- Koniec cytatu ---
Ceteris paribus , skille all LVL5
Muninn z zafitowanymi na highslotach arty 720 i mwd oraz hurek w takima samym układzie ( bez dodatkowych gyro itd)
Alpha - na republic EMP - muninn 2610 / hurek 3132 (20% dla hurka)
Tracking - muninn 11,5 / hurek 8,36 (37,5% dla muninna)
sygnatura na mwd - muninn 438 (tj sygnatura deski na mwd) / hurek 1500 (342% dla muninna)
do tego dochodzi większa prędkość i zwrotność, podobny optimal i falloff
teraz pytanie dla tych którzy wiedzą dużo a może i więcej niż inni.
JAK SIĘ LATA TAKIM SETUPEM MUNINÓW Z LACZKIEM HUGINNEM i SCIMITARAMI linkami? Jak wy byście fcowali taką flotę? ;)
https://youtu.be/GJro9GZA0X4
a tak na poważnie to latamy nimi dla beki bo to jest w sumie najgorszy hac w grze... i chcemy żeby nas engejdżowali
[NOGRL] Asm Nihouyah:
Sacrilege i Muninn nie są złymi statkami, kwestia jest tylko taka że niewiele drożej możesz mieć Lokówki/Legiony/Damnation/Sleipniry które dokładnie to samo zrobią znacznie lepiej.
Co do używania Muninna solo: https://www.youtube.com/watch?v=ObyY3BGn1iI
[WILD5] Gagat:
to jak juz porównujemy statek za ponad 200 mln do hurka za 50mln, a wcale on nie jest jakoś wyraźnie mocno lepszy ;], to możemy go też porównać do cerba, sleipa, lub lokówki. Obecnie na zetce nie ma żadnego haca, są legion, tengu, lokówka, mach i 3 pirackie cruzy. To raczej o czymś świadczy. Jak filmik zaczyna się od anchor up, gdzie fc robi wszystko za wszystkich, a reszta tylko włącza orbitę i wciska f1, to ja raczej wyłączam to od razu ;]. Ani z tego nic się nie można nauczyć, ani to ciekawe.
Dla lucy jakiego statku byś nie dał to i tak poleci tym dobrze, bo po prostu gość jest w chuj dobry Asm ;]
steven0ise:
To napisz że nie uznajesz niczego innego poza kajt szipami i flotami 5-10 osób i będzie po sprawie. Jak chcesz latać w większym gangu z logi i reconami bez anchora i podejmować np. 20 vs. 20 czy 50 vs. 50 to życzę powodzenia. Tak nawiasem mówiąc to chyba nie doczytałeś do końca mojego posta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej