Eve Online > Przedpokój

Powrót do EVE. Orientacja

<< < (3/4) > >>

[WILD5] Ed Beret:

--- Cytat: Qlko1 w Styczeń 31, 2018, 10:53:19 ---Jedyny sposób na ISKi który przychodzi mi do głowy, to skanowanie w 0.0. Jeśli nie chcesz się zapisać do korpa 0.0, to proponuję NPC w Stain.
To trudna, ale chyba najmniej żmudna metoda zarabiania na PLEXA dla alfy.

Jeśli chcesz sobie przypomnieć PVP grając spokojnie na trialu, to proponuję zapisać się do korporacji milicyjnej. Koszty partycypacji w PVP w milicji są niskie, zarobki stosunkowo wysokie, można sobie przypomnieć podstawy w smal scale.
Project Heaven ma chyba szkoleniówkę w FW.

Powodzenia.

--- Koniec cytatu ---
Nie lepiej wziąć 3h nadgodzin w pracy i opłacić plexa?
Może flaszka w miesiącu mniej i da się grać?

Zarobienie alfą na relikach w stain to jakieś 50m/h (jak wstaniesz o 5-tej rano) czyli 32h na plexa, czyli 15 dni po 2h ciężkiej pracy....
Jeżeli ktoś uważa, że opłaca się w grze zarabiać na grę, to niech się zastanowi nad swoim życiem..

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Styczeń 31, 2018, 23:44:28 ---Nie lepiej wziąć 3h nadgodzin w pracy i opłacić plexa?
Może flaszka w miesiącu mniej i da się grać?

Zarobienie alfą na relikach w stain to jakieś 50m/h (jak wstaniesz o 5-tej rano) czyli 32h na plexa, czyli 15 dni po 2h ciężkiej pracy....
Jeżeli ktoś uważa, że opłaca się w grze zarabiać na grę, to niech się zastanowi nad swoim życiem..

--- Koniec cytatu ---

Podałem najbardziej optymalny sposób IMO dla alfy. Nie wnikam w możliwości zarobkowe, chęć robienia nadgodzin.

Odpowiedziałem tylko na pytanie :) Gość zrobi z tym co zechce.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[WILD5] Ed Beret:
przeczytaj ze zrozumieniem, a dostrzeżesz, że to nie do Ciebie ;)

Zgudi:

--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Styczeń 31, 2018, 23:44:28 ---Zarobienie alfą na relikach w stain to jakieś 50m/h

--- Koniec cytatu ---
Nie tak źle. Mniej więcej tyle na L4 w hiseku wypasionym i dobrze wyskillowanym bs-em się wyciąga. Niezbyt dobrze wyskillowanym bs-em z modułami t1 to ledwie 20m, co dawałoby 79 godzin.

Ale cena plexa jest tak duża, że chyba nie warto ani tak ani tak.

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Styczeń 31, 2018, 23:55:48 ---przeczytaj ze zrozumieniem, a dostrzeżesz, że to nie do Ciebie ;)

--- Koniec cytatu ---
To teraz zgłupiałem. Cytujesz mój post, piszesz coś pod nim i oświadczasz, że to nie do mnie? o.0

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej