Eve Online > Zloty i zlociki
ZLOT 2018 Wawrzkowizna v3.0
Doom:
Heretykowi daleko do bycia aspołecznym. pojawil się na conajmniej jednym zlocie :P
[VIDE] Herezja:
AAA widzisz Filip.
Jestem troszkę dłużej na tym forum a DOOM miał mi cztery litery skopać na zlocie i ... na szczęście nie próbował ];)
Co do zawartości to po prostu pewnie byłem ciekaw a jeśli się wypowiadam na temat gry to zwykle w nią grałem po prostu. Jak by nie było pykam w gierki od 32 lat z czego po sieci już 19 lub 20 ];)
Doom:
--- Cytuj ---Jestem troszkę dłużej na tym forum a DOOM miał mi cztery litery skopać na zlocie i ... na szczęście nie próbował ];)
--- Koniec cytatu ---
A bo żeś sie okazał konusem który ma głowe na wysokości na której normalni ludzie maja tyłek. Strasznie niewygodnie byłoby zaaplikować kopa na taką niestandardową wysokość, jak sie po paru piwach było
[VIDE] Herezja:
Zależy co dla kogo jest standardem.
Ja przynajmniej nie noszę (i nawet nie próbuje) w tylnej kieszeni spodni kartonika z sokiem o pojemności 2 litrów. Tak byłem tego świadkiem ];)
Po prostu nie mam takiej pojemności kieszeni.
Doom:
To kup spodnie z odpowiednio dużymi kieszeniami. Kiedyś miałem fajne bojówki, łączna pojemność kieszeni to 3 i pół czteropaka piwa. Świetne na wyjścia w plener, szkoda że z nich wyrosłem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej