Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowa wojna!!!
Gaavrin:
Nie ogladalem zetki, ale jeśli serio to tak wygląda to nie ma co na nią patrzeć :)
Na ooczątku w systemie było 6 tyś osób. Panfam w scorpionach i gryfianch głownie. My w superach i machach. Poza czterema bystrzakami, którzy wskoczyli nyxami na awoxowe cyno na samym keepstarze, wszystko szło zgodnie z planem.
Ale wtedy wszystkich zaczęlo wywalać z gry. Osobiście wskakiwałem do systemu przez 30 minut, po czym wywalilo mi klienta 5 minut później. Drugi raz nie próbowałem. Od nas prawie wszyscy mieli taki problem. W czasem coraz wiecej ludzi wywalało, a coraz więcej szło spać i nie próbowało logować z powrotem. Później jeszcze doszedł problem z bugującymi się fajterami. Po stracie skladu nie było możliwości wyrzucenia następnego, a nawet jak się udało to przez tidi do keepatara leciały 2h.
Około 4:30 z tych wszystkich przyczyn zabrakło dps i keepstar się wyrepił.
Filip Bonn:
Zaatakujcie 2-3 keepstary na raz w różnych systemach i nie bedzoe problemu.
[SHCK] Crushall:
Nie było wrzuconych nagle tyków - nawaliło ccp, zwisy, lagi, dropy klienta itp. a timer cytadeli szedł sobie normalnie poza tidi. Na chwilę ruszył zegar naprawy i przy tym opóźnieniu przekręcił się prawie natychmiast podczas gdy ludzie wisieli na ekranach logowania.
Z ciekawostek i kwiatków: fb poleciały mi nagle w pewnym momencie na jednym koncie w złą stronę mimo poprawnego wysłania, na kolejnym cały capital mimo ze orbitował poprawnie fortizara po kolejnym stęknięciu tidi serwera znalazł się 100km od cytadeli cały czas z komunikatem orbiting 500m a robił aproach nie wiadomo gdzie (przy sterowaniu przełączonym na fightery), na części fb zbugowało się agro - ikona działek migała jakby w stadium pośrednim i nie sposób było zmusić ich do ataku lub jego zaprzestania. Załadowanie do tuby nowych fighterów i ich launch bagatela ok 3 godzin czasu rzeczywistego i tak nie zdołały dotrzeć do keepstara przed końcem bitwy.
Strasznie zniechęcająca bitwa. Pomimo że ludzi i dps było aż nadto przez ciągle błędy gry skończyło się jak skończyło.
Filip Bonn:
To że zebrało się 6k graczy pokazuje jak nudna jest eve...
Raz , że ludzie tak "wyglodniali" bitki że biją rekord ilości osób w systemie pomimo że populacja w eve jest jaka jest.
Dwa widać że kazdy zna kogoś kto zna kogoś kto zna kogoś... i nie ma opcji ruszenia i zmiany czegokolwiek bez zebrania 6k osób. Sojusznicy sojuszników sojuszników i ziomki ziomków ziomeczkow.
[WILD5] Gagat:
czyli evka ma tyle lay, ccp miało sporo czasu na przygotowanie systemu do tej bitki i dupa ;]. Jak zwykle ;]. To nie evka jest nudna, tylko ludzie są nudni, bo nie robią nic żeby to zmienić ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej