Eve Online > NoobGarten
Pytanka.
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Gaavrin w Styczeń 08, 2018, 09:55:10 ---100 mln to w dzisiejszych czasach dobrze wyskilowana postać.
--- Koniec cytatu ---
No dzięki, injectowanie do 100kk kosztuje fortunę. :P Wszystko zależy od rozłożenia skilli, prawie idealny skillset pod latanie Kestrelem/Hookbillem to zaledwie 18kk SP, prawie idealny phantasm to 31kk SP, wszystko zależy od rozłożenia skilli. Jako że w grze dostępne są skill injectory - wybierz postać którą wolisz (character name, historia itd.) i miej na uwadze, że do 50kk SP jesteś w stanie dobić injectorami bardzo szybko i łatwo.
[WILD5] Gagat:
pamiętam, że tak od 20-25 mln sp już było nawet czym na cta polecieć i w gangu i wogóle było spoko. Dziś mam chyba 90 mln i dalej niektórymi statkami muszę latać altem, bo mainem nie mam skili np do elektronicznych fregat i t3 desek. Do pvp w gangu wystarcza maulus, a jak się ma caracala to już wogóle jest super. Więc nie ma co się spinać. Do zarabiania pewnie jest już trochę gorzej.
Amek Vi:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Styczeń 08, 2018, 17:01:16 ---pamiętam, że tak od 20-25 mln sp już było nawet czym na cta polecieć [...]. Do zarabiania pewnie jest już trochę gorzej.
--- Koniec cytatu ---
Kwestia zarabiania i ilości SP niekoniecznie idzie w parze. Tutaj raczej chodzi o doświadczenie i wiedzę, które nabędzie grając z "kimś" bardziej obytym.
Filip Bonn:
Ja zaczynałem w ls, więc przy 12m usłyszałem, że całkiem spoko.
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Styczeń 08, 2018, 17:01:16 --- Dziś mam chyba 90 mln i dalej niektórymi statkami muszę latać altem, bo mainem nie mam skili np do elektronicznych fregat i t3 desek.
--- Koniec cytatu ---
Gagat, chodziły kiedyś plotki, że wysysałeś maina żeby mieć iski na pvp, to stąd te braki w deskach t3? :P ;)
[WILD5] Gagat:
wyssałem alta capitalowego ;]. Przy 90 mln sp, nie da się mieć wszystkiego od fregat po bsy na 5 ze skilami pobocznymi. Na szczęście razem z altem mogę latać czym chcę ;] na levelu 5 ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej