Eve Online > NoobGarten

Pytanka.

<< < (7/10) > >>

Zgudi:
A ja nie. Robiłbym wszystko od nowa może w 2010r. u szczytu świetności EVE, ale teraz? Skorzystałbym z konta staruszka i zaoszczędził czas.

Filip Bonn:
To szczyt nie był w 2014r???
Pewnie ilu graczy tyle opinii  :P

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: Filip Bonn w Styczeń 08, 2018, 09:24:59 ---To szczyt nie był w 2014r???
Pewnie ilu graczy tyle opinii  :P

--- Koniec cytatu ---

To nie wiesz, że eve umiera teraz?))))

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: tukowski w Styczeń 02, 2018, 21:44:19 ---Nasuwają mi się pytania.
1. co to znaczy? Eve to nie jest CS... chyba :D. Skill gracza kojarzy mi się z pro którzy wycinają cały team. Tutaj masz zaledwie hmm 20 slotów? Musisz wiedzieć kiedy co użyć. Ewetualnie chodzi o doświadczenie lub wiedzę?
--- Koniec cytatu ---

Wiesz, CS też tak możesz podsumować. Skill w CS? Przecież tam tylko przesuwasz myszką na ludzika i klikasz. Masz zaledwie kilka slotów i musisz wiedzieć kiedy użyć :P

Co do konta: oczywiście, że używaj konta starszego. O ile on nie ma nic przeciwko oczywiście. Nie ma sensu się kisić w gównopostaci, jeśli masz już dostępną lepszą. Po prostu nie wpierdzielaj się w Tengu na dzień dobry. Najpierw naucz się grać, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby uczyć się na wyskillowanym koncie.

Gaavrin:
Co do konta "staruszka" to umówmy się 25 mln skillpointów to tak 20 lvl w wowie. Masz jeszcze mase rzeczy do wyskillowania, do odblokowania, do wymaksowania. 100 mln to w dzisiejszych czasach dobrze wyskilowana postać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej