Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Szkolenia

<< < (5/9) > >>

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Listopad 09, 2017, 23:43:29 ---To oczywiste i od pół roku nie gram w EVE jednak pojawię się w grze jeszcze w tym roku jednak nie jak no life kiedyś a po prostu casual.

--- Koniec cytatu ---

Wszyscy czekają a tutaj nic :DDD

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Styczeń 08, 2018, 00:33:42 ---Wszyscy czekają a tutaj nic :DDD

--- Koniec cytatu ---

wiesz co na chwilę obecną strasznie brakuje mi EVE i także wątpię by wielu czekało. Pewnie zakotwiczę się gdzieś jako FC w niekoniecznie bardzo polskiej organizacji. Mam normalną pracę plus działalność i jak działalność urośnie tak gdzie po zatrudnieniu następnych pracowników także zrezygnuję z normalnej roboty pewnie się pojawię.

Miły sarkazm Nightblue :)

Zgudi:
Jeśli granie (w tym wypadku szkoleniówka) przeszkadza ci w pracy i prowadzeniu firmy to rzuć pracę i firmę :)

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Styczeń 10, 2018, 22:24:11 ---wiesz co na chwilę obecną strasznie brakuje mi EVE i także wątpię by wielu czekało. Pewnie zakotwiczę się gdzieś jako FC w niekoniecznie bardzo polskiej organizacji. Mam normalną pracę plus działalność i jak działalność urośnie tak gdzie po zatrudnieniu następnych pracowników także zrezygnuję z normalnej roboty pewnie się pojawię.

--- Koniec cytatu ---

Zaraz sarkazm. Serio uważam, że byłoby dobrze, gdybyś wrócił. Tylko tym razem w pełni zdecydowany: szkoleniówka czy normalne corpo. Ewentualnie szkoleniówkę pod czyimiś skrzydłami, żebyś miał wyskillowanych graczy do latania. Teraz jest tylko jedna szkoleniowka w low. Ta od stevena. Więc imo wracaj(mam dla ciebie nawet skina na tristana gdzieś zachomikowanego :P).

[.666-] Majok Asurian:

--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Styczeń 10, 2018, 22:24:11 ---wiesz co na chwilę obecną strasznie brakuje mi EVE i także wątpię by wielu czekało. Pewnie zakotwiczę się gdzieś jako FC w niekoniecznie bardzo polskiej organizacji. Mam normalną pracę plus działalność i jak działalność urośnie tak gdzie po zatrudnieniu następnych pracowników także zrezygnuję z normalnej roboty pewnie się pojawię.

--- Koniec cytatu ---

wracaj kurwa bo kamyk jebany nowych do wormhola wciaga

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej