Eve Online > Dyskusje ogólne

FanFest 2017

<< < (5/7) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Valerius Fronto w Kwiecień 11, 2017, 10:28:44 ---byłeś tam? widziałeś? kradłeś z nami?... jak nie to japa w kubeł i nie bulgocz

--- Koniec cytatu ---

Jeśli to kolejny alt Kyle'a to akurat w BZ- był cały czas. :D

Valerius Fronto:
Jak byś zamiast klepać trzy po przy zadał sobie odrobinę trudu to byś odkrył że pod tym nickiem można mnie w grze spotkać (w odróżnieniu od połowy wypowiadających się na tematy o których pojęcia nie mają)

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: Valerius Fronto w Kwiecień 11, 2017, 13:30:56 ---Jak byś zamiast klepać trzy po przy zadał sobie odrobinę trudu to byś odkrył że pod tym nickiem można mnie w grze spotkać (w odróżnieniu od połowy wypowiadających się na tematy o których pojęcia nie mają)

--- Koniec cytatu ---

Na 100% jestem przekonany, że Isen nie miał Ciebie Valerius na myśli.

Valerius Fronto:
może faktycznie opatrznie zrozumiałem, (jak tak to przepraszam),
dość mam tych hejterów i tą ich niczym nie popartą obstrukcję verbalną

Isengrim:

--- Cytat: Valerius Fronto w Kwiecień 11, 2017, 15:10:44 ---może faktycznie opatrznie zrozumiałem, (jak tak to przepraszam),
dość mam tych hejterów i tą ich niczym nie popartą obstrukcję verbalną

--- Koniec cytatu ---

Kyle Katarn czy jak on tam się zwał, był takim samym elementem BZ- jak Remains of Steve są elementem C9N. Sądząc po jakości postów "Chce Racic" to kolejny jego alt albo ktoś z tej samej ekipy. Do jego "mądrości" się odnosiłem, przy czym pozwoliłem sobie zauważyć, że w BZ- faktycznie "był", chociaż kraść to mógł najwyżej linki z locala.

A c0venu przede mną bronić nie musisz, byłem w c0venie dłużej, niż Shocky ^^, i wcale jakoś mnie do jego hejtowania nie ciągnie, zwłaszcza że spora część osób, przez które moje drogi z c0venem się rozeszły wybrała "zieleńsze pastwiska".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej