Forum Gry > Inne gry
Total War Warhammer 2
Doom:
Z tego co do tej pory wyczytałem wsłuchałem na YT (to drugi głównie) to najciekawsze jest to że wychodzi na to że CA ma zamiar zrobić coś w rodzaju modelu biznesowego jaki Blizzard zafundował graczom SC2 czyli normalą grę sprzedają jako 3 niezależne tytuły (czy ile ich tam ma być ja chyba czytałem o trylogii) które niejako samodzielnie żyć mogą, ale w którymś momencie scalą się w jedno na jednej mega mapie...
Filip Bonn:
Myślę, że głównym powodem dla którego wiele osób nie kupiło sc2 jest właśnie ten model "biznesowy".
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 04, 2017, 00:07:24 ---Z tego co do tej pory wyczytałem wsłuchałem na YT (to drugi głównie) to najciekawsze jest to że wychodzi na to że CA ma zamiar zrobić coś w rodzaju modelu biznesowego jaki Blizzard zafundował graczom SC2 czyli normalą grę sprzedają jako 3 niezależne tytuły (czy ile ich tam ma być ja chyba czytałem o trylogii) które niejako samodzielnie żyć mogą, ale w którymś momencie scalą się w jedno na jednej mega mapie...
--- Koniec cytatu ---
wat?
Doom:
--- Cytuj ---Myślę, że głównym powodem dla którego wiele osób nie kupiło sc2 jest właśnie ten model "biznesowy".
--- Koniec cytatu ---
Jestem jedną z nich. Tym bardziej że do każdej jednej sypali dlc.
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 04, 2017, 08:45:07 ---Jestem jedną z nich. Tym bardziej że do każdej jednej sypali dlc.
--- Koniec cytatu ---
WAT X2 ? Ty nie masz pojecia o czym mówisz. NIe było żadnych DLC do Starcraftów. Pojawiły się tak zwane Nova Missisions po wyjściu trylogii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej