Eve Online > Dyskusje ogólne

Taśmy Prawdy o c0ven! Wywiad mittaniego z Old Piosallem o brudach i rozpadzie!

<< < (7/10) > >>

[WILD5] Gagat:
A i to trochę nie tak Isen jak mówisz. Goony przyleciały fregatami w pewnie około 100 osób, zabilismy pewnie połowę tego, a reszta przyleciała w cruisach t3 armorowych, więc odwarpilismy, a oni zabili około 10 lumpów w gilach. Z delve do paragon to daleko by mieli cspsami raczej. Ale interakcja była. Goony nie poruszają się raczej w liczbach mniej niż 100, więc nasze interakcje są i będą bardzo sporadyczne :). Jak w therze trafia się delve, to raczej je od razu rolujemy, bo ta dziura nie ma dla nas żadnego sensu. Jak się chce zarabiac zabijając capsy to się wybiera inne regiony, a bitki że 100+ + capsy i tak nie podejmiemy, więc wyjebane na tamte tereny

Isengrim:
Baj de łej, IDEA, widzę że ktoś tam od Was paliwo ode mnie w 16P kupuje - wywozicie resztę gratów? Potrzebujecie więcej Izotopów? :D

PAwulonek:
a do tego mozemy krabic naszymi altami nie ma kogo awoxowac  8)

[BWTF] Xapitan Bomba:
Ooo, mam troche gratow w A1 do wywiezienia jakby ktoś uciekał jeszcze, tylko poważne oferty :D

Isengrim:

--- Cytat: [BWTF] Xapitan Bomba w Kwiecień 03, 2017, 15:52:34 ---Ooo, mam troche gratow w A1 do wywiezienia jakby ktoś uciekał jeszcze, tylko poważne oferty :D

--- Koniec cytatu ---

Jak nie masz tam jc to moge skupic i podziele sie zyskiem. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej