Eve Online > Zloty i zlociki

ZLOT 2017 - Wawrzkowizna Vol 2.0

<< < (19/42) > >>

[BWTF] Nightwisherek:
Zostaw pisiont groszy na winiacza dla mnie

[BWTF] Old Piosall:

--- Cytat: [BCPM] Bloders Pl w Czerwiec 05, 2017, 07:21:07 ---Piosall jak tam :D BO nie mam pojęcia czy kasa dotarła :P

--- Koniec cytatu ---

Jestem jestem bloders, z tego co pamietam kaska dotarła spokojnie :) miałem ostatnio małe real issue :)
W tym tygodniu wreszcie znajdze chwile usiąść po uzupełniać info co i jak. Zaliczkę wpłaciłem, więc spokój chwilowo :)

Deaell Portt:
Wybralbym sie, ale 600 km w obie strony (6 h samochodem) samemu to troche finansowo i czasowo masakra. Samochod teraz mam na dojazdy do pracy ( 4 km dziennie robi) wiec nie wiem czy taka trase przezylby. Wolabym nie testowac. PKP/PKS sprawdzilem i to jest masakra z dojazdem. Jakby ktos jechal z Poznania, Wroclawia to bym sie zabral. Na paliwko bym sie dorzucil. Wiec jakby ktos mial miejsce to na priv poprosze. Bo to jest kolo Belchatowa tak ?

Ps. W RL normalny sympatyczny/kulturalny czlowiek ze mnie. Nie mam tatuazow, nie cpam , pije od swieta. Pisze to, bo w grze czasami mowie ironicznie, a ludzie biora to na powaznie. A na centrali lubie sobie potrolowac z ludzi bo sie strasznie napinaja ;-).

Tloluvin:

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 13, 2017, 20:21:00 ---W RL normalny sympatyczny/kulturalny czlowiek ze mnie. Nie mam tatuazow, nie cpam , pije od swieta.

--- Koniec cytatu ---
Typowy opis seryjnego mordercy  - psychopaty  >:D

[BWTF] Old Piosall:
Deall Najt jedzie z wrocka napewno, z poznania to Xeo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej