Eve Online > Zloty i zlociki
ZLOT 2017 - Wawrzkowizna Vol 2.0
[P0LR] Aramil Liodon:
tego to do samochodu nie zapakuje ;p
Gaavrin:
Piszesz o dzieciach 5-6 lat. A dzieci tak w wieku 33 lata też mogą, czy za stary jestem?
[BWTF] Savannah Kado:
Panieeee super pomysl tylko logistyka... aha kto to mial pluszowa zabawke-raciarke przywiesc? ;D
[P0LR] Aramil Liodon:
--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 13, 2017, 08:00:53 ---Piszesz o dzieciach 5-6 lat. A dzieci tak w wieku 33 lata też mogą, czy za stary jestem?
--- Koniec cytatu ---
HAHA Jasne "tatusiowie" odnosi się raczej do zlotowiczów ogółem ;p Taka osoba nawet lepiej bo poradzi sobie po jednominutowej instrukcji z obsługą cięgien do mikroruchów w montażu paralaktycznym przez co będzie sama mogła śledzić obiekt (no i do nich sięgnie oczywiście ręką jak będzie patrzyła przez okular)
--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Kwiecień 13, 2017, 08:11:58 ---Panieeee super pomysl tylko logistyka... aha kto to mial pluszowa zabawke-raciarke przywiesc? ;D
--- Koniec cytatu ---
Savek ja to ładuję do samochodu "bez problemu". Tuba 8 cali na tylne siedzenia (wszystkie zajmuje) montaż cały bagażnik, przeciwwagi do przodu razem z resztą wyposażenia potrzebnego ;)
up: widze zbierają się chętni do patrzenia i są głosy aprobaty więc chyba postanowione, o ile jakis huragan nie zawali mostow na wiśle i nie będzie wypadku na 11 samochodów na A1 :)
Zgudi:
O ile będzie bardzo pogodna noc (szansa pewnie ze 30%) to wszyscy będą chcieli chodź przez chwilę popatrzeć, tylko pytanie kto będzie odkupywał jak 20 dryblasów o "delikatnych" dłoniach popatrzy :P :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej