Eve Online > Zloty i zlociki
ZLOT 2017 - Wawrzkowizna Vol 2.0
[.I-DEA.] Laira Ohtar:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 25, 2017, 11:10:51 ---Wycieczka tematyczna pod tytułem zwiedzanie Azbela od środka? Zajebisty pomysl, ja się pisze :)
--- Koniec cytatu ---
hmm w sumie to raczej SOTIYO... bo to największa w Europie elektrownia konwencjonalna ;) (i w brew oponii publicznej (lub Greenpeace), wcale nie zanieczyszcza tak mocno).
[BWTF] Savannah Kado:
0 promila? Po piątkowym wstępnym przywitaniu? Chyba na dno tej dziury spadłes :D Much unlikly :P
Gaavrin:
--- Cytat: [TRIF.] Laira Ohtar w Marzec 25, 2017, 21:04:36 ---hmm w sumie to raczej SOTIYO... bo to największa w Europie elektrownia konwencjonalna ;) (i w brew oponii publicznej (lub Greenpeace), wcale nie zanieczyszcza tak mocno).
--- Koniec cytatu ---
Nie wiedziałem jak ten największy się nazywa to napisałem o Azbelu :) Nie miałem zamiaru imniejszać wielkości tej elektrowni :)
A co do promili, to mocno skacowani na pewno będziemy, ale może jakoś wytrzeźwieć się uda, myślę że warto odpuścić jedną czy dwie kolejki w nocy, chociaż to łatwiej powiedzieć niż zrobić :p
Ulf Nitjsefni:
Aż się boje zapisać na zlot, bo zabiłem każdą korporację w jakiej byłem ( UA- dead, LFN - dead, PBN - dead, BWC jakoś cudem przetrwało, pewnie za krótko tam działałem, ale C0ven dostał rykoszetem) więc się jeszcze pozastanawiam, ale chętnie bym poznał co niektóre osoby z tego forum...
Zgudi:
--- Cytat: [TRIF.] Laira Ohtar w Marzec 25, 2017, 20:58:02 ---Logiczny jest, że Ci co pisaliby się na wycieczkę po ELB dobrze by było abo o tej 10 no może 11 rano mieli 0 promili we krwi - tak na bramce mamy alkomaty i mogą wyrywkowo sprawdzić... widzę, że jakieś zainteresowanie byłoby zobaczeniem tego molocha, więc w poniedziałek zasięgnę języka co i jak i za ile... :)
--- Koniec cytatu ---
Jak serio chcesz ich wpuścić na teren elektrowni, to weź alkomat, nie zdaj się na "zrób bociana", mają za mocne głowy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej