Eve Online > Zloty i zlociki
ZLOT 2017 - Wawrzkowizna Vol 2.0
Auenarel:
--- Cytat: [TRIF.] Laira Ohtar w Wrzesień 21, 2017, 13:24:34 ---OK, jako, że nie udało się załatwić zwiedzania Soytio, są lokalnie dostępne dwie propozycje:
1. zwiedzanie Soytio z zewnątrz + wjazd na punkt widokowy na zwałach kopalni...
2. dla osób lubiących wozy terenowe >> http://wyr4x4.pl/wyrowisko-2017-edycja-v-23-09-2017r/
Ja pojawić się mogę w sobotę grubo po 14 i w niedzielę z rana (na 14 do pracy). (piątek w zależności jak długą smycz żona da ;))
--- Koniec cytatu ---
oO
Doom:
Byłem. Dobrze się bawiłem innym zabawy chyba tez nie zepsułem.
Okiem gościa który aż za często ogarnia różne imprezy i ma na garbie odpowiedzialności nimi związane, ten zlot był jednym z najlepiej zrobionych na jakich byłem. Bardzo duże uznanie dla Piosall, jego żony, matki i reszty osób które mu pomogły to zmontować.
Parę komentarzy do tego co w wątku napisano przed zlotem
--- Cytuj ---Z plotek, istnieją doniesienia o prawdopodobnym pojawieniu się naszego nadwornego druida Panoramixa z jego kociołkiem. W tym roku planujemy dolać spirytus ^^
Ci co byli wiedzą o co kaman ^^
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy spiryt był czy nie, a jeśli tak to w którym kolejnym kociołku, ani co tam jeszcze było, ale kociołek był świetny ;D
--- Cytuj ---Poważnie zastanawiałem się nad tym czy się tam pojawić żeby zobaczyć kto gra w EVE, ale jak tak sobie to czytam to chyba bycie jedynym kerbirem i do tego jedyną trzeźwą osobą może dla mnie źle się skończyć
--- Koniec cytatu ---
Marudzisz. Mnie nikt nie agrował, chociaż w sumie może dlatego że coś tam wypiłem. Pare osób perma trzeźwych też było i nie było konfliktów na tym tle. Zresztą na tym zlocie to tylko jedno pvp zaobserwowałem, do tego krótkie (zakonczone w klonowni), więcej było pve o czym może więcej napisze Młody i Bloders
--- Cytuj ---A) nie może to wyglądać jak drugi zlot c0venu az tak bardzo
--- Koniec cytatu ---
Ludzi w koszulkach c0ven na raz na gridzie nie było więcej niż 3
--- Cytuj ---B) przydalyby się jakaś forma współzawodnictwa
--- Koniec cytatu ---
PvP w formie capture the flag się liczy?
--- Cytuj ---C) nie chce nikt zrobić jakiejś prezentacji?
--- Koniec cytatu ---
Tak długo jak CCP nie zarząda nagrania, albo tekstu prelekcji możemy powiedzieć że była. Prowadził Piosall z Xeovarem
--- Cytuj --- Anthara mam wam przywiesc byscie sie wylonili?
--- Koniec cytatu ---
Anthar jako bait na BuFu się nie spisał. Jako ktoś kto pilnuje grila wprost przeciwnie :D
Dla ludzi którzy marudzili że mają daleko itp, chciałbym powiedzieć że jest to argument tak bardzo z końca pleców że nawet nie chce sie go komentowac.
Ludzie z naprawdę dalekich miejsc przyjechai. Dasmind pokazał mapką, a poza tym ze sam przyjechał zabrał żonę i dziecko (dzieci? sory ale bardziej niż rejestrowaniem które dziecko jest czyim potomkiem pilnowałem aby żadnego nie rozdeptać) Młody przyleciał z Irlandi, jeśli chodzi o kraj to chyba nie było tylko nikogo z augostowa i szczecina jeśli chodzi o jakieś naprawdę dalekie i upierdliwe w transporcie miejsca.
[PMBX] piter20:
Od siebie i w imieniu Watahy również chcę bardzo podziękować Piosallowi za świetną i świetnie zorganizowaną imprezę. ;)
Bloders:
Ja czekam na zdjęcia ;D
I chce jeszcze raz !!
[BWTF] Savannah Kado:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej